2777
2789
عنوان

طلاق

209 بازدید | 16 پست

بچه ها یکی از فامیل های نزدیکم ک یه خانم سی ساله ست با شوهرش دیگه نمیسازه،بعد ده سال زندگی مشترک دیگه از رفتارهای شوهرش خسته ست، الان مدتی قهر کرده ،خونه باباشه، اشنای خیلی نزدیکمه، یه دختر هفت ساله داره، میخاد طلاق بگیره، چکار کنه، فعلا هیچ شکایتی از شوهرش نکرده، اگه خودش اقدام کنه، چیزی بهش میرسه، مهریه و اینا، دخترش چی میشه؟ خواهش می کنم راهنماییم کنید، خیلی داغونه، شوهرشم هم دیگه اونو نمیخاد، ولی شکایتی قانونی نکرده، گفته خودت اقدام کن.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود......  .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید دادخواست طلاق بده 

بگو بره مهریه شو بزاره اجرا و درخواست نفقه و اجرت المثل بکنه

بعد خود به خود میفتن تو فاز طلاق 

ولی حتی اگر قاضی هم پرسید بگه طلاق نمیخوام حق و حقوقمو میخوام

اگه خانم اقدام کنه مهریه بهش تعلق نمی گیره

خوب وقتی شوهرشه اقدام نمیکنه، بلاتکلیف بمونه، الان چندماهه خونه باباشه، فقط غصه میخوره، دخترش هم پیش باباشه

اگه خانم اقدام کنه مهریه بهش تعلق نمی گیره

چه ربطی داره؟

مهریه در هر صورت به زن تعلق میگیره.

اگر شروط دوازده گانه رو امضا کردند و  و برای مثال مرد نفقه پرداخت نمی‌کند یا سوء معاشرت دارد یا ضرب و جمع می‌کند و می‌تواند با استناد به شرایط ضمن عقد درخواست طلاق نماید در غیر اینصورت در قانون کشور ما حق طلاق فقط به دست مرد است.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
نباید دادخواست طلاق بده  بگو بره مهریه شو بزاره اجرا و درخواست نفقه و اجرت المثل بکنه بعد خود ...

خوب شوهرش نمیتونه بگه باید برگرده سر زندگی مشترک؟

عزیزم اولین کار اینه دادخواست مهریه و نفقه و اجرت المثل رو بده...بهش بگین اگه بخواد اجرت المثل یعنی اجرت سالها کار درخونه ی همسر رو بگیره نمیتونه دادخواست طلاق بده!@اگه ازینراه وارد شه میتونه شوهرشو تو فشار قرار بده که بجای حق و حقوقش حضانت دخترشو بگیره!!!چون دخترش ۷سالس!

شکایت طلاق نده چون شوهرش معلومه خیلی اینراهو بلده که اگه طلاق از طرف زن باشه شرط تصنیف دارایی یعنی اموال شوهر نصف نصف شه رو اجرا نمیکنن!!!واسه مهریه هم اگه مال حقوق یا هرچی رو داره به دادگاه معرفی کنه البته با سند و مدرک

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
خوب شوهرش نمیتونه بگه باید برگرده سر زندگی مشترک؟

گلم بهترین کار مشورت با وکیل ه

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
خوب وقتی شوهرشه اقدام نمیکنه، بلاتکلیف بمونه، الان چندماهه خونه باباشه، فقط غصه میخوره، دخترش هم پیش ...

تا ۷سالگی حضانت با مادره بعد ۷سال با پدر مگه بتونه ثابت کنه مرد جنون داره یا اعتیاد شدید داره یا برای حًانت شایستگی نداره!!اگه نتونه فقط حضانت موفق بهش میدن یا بجای حق و حقوقش بچه رو بگیره!!!

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
عزیزم اولین کار اینه دادخواست مهریه و نفقه و اجرت المثل رو بده...بهش بگین اگه بخواد اجرت المثل یعنی ...

اره خیلیش شوهرش وارده، چون خواهر خودش طلاق گفته

اره خیلیش شوهرش وارده، چون خواهر خودش طلاق گفته

اگه نمیخواد وکیل بگیره همین فردا بره دفترخدمات الکترونیک قضایی این ۳تا شکایتو انجام بده...ان شاالله خدا کمکشون کنه

تا ۷سالگی حضانت با مادره بعد ۷سال با پدر مگه بتونه ثابت کنه مرد جنون داره یا اعتیاد شدید داره یا برا ...

حضانت موقت

عزیزم اولین کار اینه دادخواست مهریه و نفقه و اجرت المثل رو بده...بهش بگین اگه بخواد اجرت المثل یعنی ...

اگه بخاد دخترش رو بجای مهریه ببره، دادگاه بی دردسر بچه رو بهش میده یا زمان زیادی میخاد؟

[QUOTE=86086202]اگه بخاد دخترش رو بجای مهریه درصورت توافق میتونه همچین کاری کنن...بهترین کار اینه که به طلاق توافقی راضی شن توی شرایط ضمن دادخواست طلاق نوشته شه بجای حق و حقوق خانوم طفل بهش واگذار شه