2789
عنوان

چرا اخه ؟؟😔😔

293 بازدید | 17 پست

همه فامیل شدن علیه من جاریم فامیل مبشه سر ی چیزی قعر کردیم  و دعوا شوهرشم وحشتناک پشتشه ها  دیگ ن خونمون میاد ن هیچی الان خانواده جاریمم با خانواده من کات کردن یکسره با بقیه فامیل دور همن مهمونی تفریح همچی  حتی مادرشوهرم یکسره با اوناس حتی پیش جاریمه جواب منو نمیده شوهرم خیلی حرص میخوزه با اینک  اونا ب ما توهین کردن و ب من فحش دادن بازم شوهرم دبش طاقت نیاورد داداششو عیدی تعارف کرد ولی بازم نیومد  الانم کل فامیل با ما چپ شدن طرف اونان خیلی حالم بده دلم گرفته خفن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هیچ کاری و رفتاری بی دلیل نیست .اون ک بی دلیل ی تو فوش نداده ؟داده؟ گیرم یکی از فامیلتون بی عقله ک طرف اوناس دیگه بقیه ک بی عقل نیستن؟ حس میکنم اگه جاریت بد بود مادرشوهرت و فامیلت باهاشون رفت و امد نمیکردن ..

اینجا کسی شناختی از تو نداره ک بخاد کمکت کنه دوستم .خودت دنبال دلیل اتفاقات بد زندگیت باش یه مرور ب رفتارات کن ببین کجا اشتباه کردی ..من شخصا هیچ شناختی از تو و جاریت نداریم شاید واقعا مشکل از جاریت باشه شایدم ازتو ..ولی خودت دنبال دلیل این همه اختلاف باش..

من شخصا برای حل مشکلات ب سایت مراجعه نمیکنم چون کسی بهتر از خوده من نمیتونه مشکل رو حل کنه ..

پس توام اول از خودت شروع کن شاید واقعا تقصیر خودت بوده ک فوش خوردی و همه ترکت کردن..

اگرم ۱درصد تقصیر جاریته هییییییچ وقت بهش بی احترامی نکن

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
شوهرمو چیکار کنم خب

شوهرت کم کم باداداشش آشتی میکنه ومیرند ومیاند حرص نخور به فکرخودت باش وتامیتونی به شوهرت محبت کن که ازدستش ندی بخاطر جاری روانی مهم هم نباشه فامیل چی میگند وچکارمیکنند یاحتی مادرشوهرت برای دل خودتون زندگی کنید مگه به اونامحتاجید ادم عوضی روباید محل ندادهرکی میخواد باشه 

سر پول ازم  میخواست منم نداشتم بهش بدم بهم توهین کرد منم ی حرفی بهش زدم شوعرش پشتش دراومده

چه پررو مگه شما بانک هستید بره ازشوهرش بگیره ولش کن روانیه بچسب به همسرت

ببین هیچ کاری و رفتاری بی دلیل نیست .اون ک بی دلیل ی تو فوش نداده ؟داده؟ گیرم یکی از فامیلتون بی عقل ...

منم باهات موافقم. بنظرم اگر همه طرف اون رو گرفتن اشکال از شما هست استارتر. چون عقل جمعی به این نتیجه رسیدن پس احتمالا حق با جاری بوده نه شما

استارتر این همه دوستان جواب دادن لاقل شعور داشته باش لایک کن ..واقعا ک..دیگه واقعا فهمیدم مشکل از خودته.

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
تو اوج ناراحتیم اومده توهین میکنه اخه مگ من بهش بی احترامی کردم اخه  من نمیدونستم قانون اینجا ا ...

بیخیال دوست گرامی

به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺
ببند دهنتو چ ربطی ب لایک داره شعورم خودت نداری 

برو ادب و شعور یاد بگیر زنیکه حسود .اخلاقتو درست کن ک همه ازت فراری نباشن