2777
2789
عنوان

داره تموم میشه!!!

404 بازدید | 21 پست

اخر این هفته اگه خدا بخاد عروسیمه خدا کنه بدون دردسر بگذره ....دله خوشی از هیچکس تو این دوسال عقدم ندارم این یه هفته برام یه عمره ....

سر لباس عروسم دعوا شد سر کت شلوار شوهرم دعوا شد سر عروسی گرفتن دعوا شد سر خریدو هر کوفت وزهرمار دیگه دعوا شد الانم خانواده شوهرم یه قیافه ای به خودشون گرفتن نگووووو‌....

قبل عید شوهرم و خانوادش حرفشون شد کل عید مسافرت بودم یدونه زنگ خالی به من نزدن به منم کلا جواب ندادن 😒😒😒😒همه ی گناهارم اخرش انداختن سر منو خانوادم..... 😞خانواده منم خیلی جاها اشتباه کردن و آتو دادن دستشون😟

خلاصه من از عروسی هیچ چی نفهمیدم نه رقص تمرین کردم نه لباس عروسمو درست حسابی انتخاب کردم نه کارتامو با ذوق انتخاب کردم ....فقط دلهره داشتم و دارم حواصم سرجاش نیس فقط میخام این مراسم تموم شه بره😔خدایا خودت کمک کن

❤میشه از ته ته ته دلت برام 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همین شرایطو داشتم تازه دقیقا لحظه ورودم ب تالار خاهر شوهرم زد تو گوشم جلوی همه شوهرمم طرفداریشوکرد...الان سه سال ازاونشبای لعنتی گذشته ولی داغش رو دلمه...یادمه شوهرم برام لباس عروسی ک میخاسمونگرف دوامون شد گف ایشالله شب عروسیمون لباس عروست بشع برات کفن

یه دونه پسردارم من...قندوعسل دارم من
عزيزم ايشالا مشكلي پيش نياد و عروسيتون با دلخوشي و خنده تموم بشه اما من جاي تو بودم با اينهمه داستا ...

والا دست خودم نبود وگرن نمیگرفتم

❤میشه از ته ته ته دلت برام 

ایشالا اینقد روزای شیرینی در انتظارت باشه تو خونه خودت که این تلخی ها فراموش بشه😍😍😍این یه هفته رو به هیچی فک نکن و فقط برا شب عروسیت برنانه بچین که حسابی بهت خوش بگذره😍😍

عزیزم اکثر مواقع بخاطر استرسهای مراسم بین خانواده ها و عروس و داماد تنشهایی پیش میاد ولی از فردای عروسی همه چی اروم می گیره سعی کن ارامش خودتو حفظ کنی به هیچ چیز منفی فکر نکن مدام بگو عروسیم به بهترین نحو برگزار میشه یه اهنگ توپ پیدا کن و تو مدت کم تمرین کن من مطمئنم همه چیز عاای برگزار میشه عزیزم انشالله خوشبخت بشین💞💞💞💞

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

عشقم همه عروسیا همینجوریه منم همش میگفتم فقطربگذره بره، اما به خاطر بقیه روزیو که دیگه هیچوقت تکرار نمیشه خراب نکن، من پشیمونم که چرا فقط میخواستم تموم شه بره، بنظرم همه چیو بزار کنار وصبح به شوهرت زنگ بزن بگو عاشقتم و بیا یکم امشب برقصیم، یا به کارات با عشق برس، اگه یکی بود این حرفارو بهم میزد و حالمو خوب میکرد شاید بهتر میگذشت، روزای منم مثل تو بود و بلکه بدتر،اما خوش باش،مهم خودتی و شوهرت بعد ازدواج دیگه هیچکدومشو نمیبینی