2777
2789
هر مردی بخواد طلاق بده باید اول مهریه رو کامل تقدیم کنه بعلاوه نفقه و اجرتالمثل و نصف اموالی که بعد ...

اینجوری هم باز قسطیش میکنن یا یک گرفته باید بده؟

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر من این چیزارومیدونه .از ترسش ماهی صدتومن مث گدا نفقه ریخته تا من شکایت نفقه نکنم هه

بازم مانع شکایت شما که نمیشه میتونی شکایت کم بودنشو بکنی. بهرحال اگه درخواست طلاق از طرف اون باشه و شما حق و حقوقتو نبخشی مهریه و چیزای دیگه رو باید بده و هیچجوره نمیتونه از زیر مهریه در بره مگه تاکید میکنم خودت ببخشی. از اون طرف هر زمانم مهریه تو مطالبه باید بده حالا چه قسطی چه یه جا هیچجوره باز نمیتونه از زیرش در بره. توکلت به خدا باشه. مملکت هم قانون داره اگه مرد درخواست طلاق بده به نفع زن هست 

اینجوری هم باز قسطیش میکنن یا یک گرفته باید بده؟

چون دقیق نمیدونم بهتره از یه وکیل بپرسی بعضی دفتر وکالتا مشاوره رایگان یا پولی میدن. فک میکنم یک جا مگه شما رضایت بدی قسطی باشه. بهرحال اگه کار به دادگاه رسید حتمن بگو نمیخوای جداشی و همه حقو و حقوقتو میخوای

چون دقیق نمیدونم بهتره از یه وکیل بپرسی بعضی دفتر وکالتا مشاوره رایگان یا پولی میدن. فک میکنم یک جا ...

آره درسته.

خاک برسربی عقلشون کنن

زنگ زدی چی بگی آخه ؟بشین ببین چیکار می کنه ؟یا مهریه بذار اجرا .دیگه باهاشون دهن به دهن نشو . 

آره دیگه کاری نمیکنم

خوب بودشناختمش

آخه می‌گفت من دخالت نمیکنم جون عمش