2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام بدونم کسی همچین کاری می‌کنه واقعا

هر مردی بخواد طلاق بده باید اول مهریه رو کامل تقدیم کنه بعلاوه نفقه و اجرتالمثل و نصف اموالی که بعد ازدواج بدست اورده. قبلن چندتا تاپیک نشابه دیدم که میگفتن شوهرشون وقتی تو دادگاه فهمیده باید اینارو بده رفته پای زنشو ماچ کرده برگشته سر خونه زندگیش

اره خیلی پیش میاد که اقایون درخواست طلاق بدن

خب بعد نظر زن رومیپرسن؟ اگر زن زندگیشو بخواد هیچ تاثیری نداره؟ حقوحقوقش روکامل باید بده ؟حنی اگر دلیلی هم براطلاق نداشته باشه بازم مهم نیس چون حق طلاق داره مرد؟

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
هر مردی بخواد طلاق بده باید اول مهریه رو کامل تقدیم کنه بعلاوه نفقه و اجرتالمثل و نصف اموالی که بعد ...

شوهر من این چیزارومیدونه .از ترسش ماهی صدتومن مث گدا نفقه ریخته تا من شکایت نفقه نکنم هه

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
خب بعد نظر زن رومیپرسن؟ اگر زن زندگیشو بخواد هیچ تاثیری نداره؟ حقوحقوقش روکامل باید بده ؟حنی اگر دلی ...

منکه شنیدم وقتی مرد طلاق بخواد نظر زن اهمیتی نداره ولی زن میتونه مهریه ، نفقه و بقیه حق و حقوقشو از مرد طلب کنه