2777
2789
عنوان

درددل کوتاه.....💔

125 بازدید | 9 پست

سلام

من از اول زندگیم از هرجهت خوب بودم و یعنی سعی کردم خوب باشم.  ناشکری نمیکنم خداروشکر ولی تاحالا هیجی باب میلم نبوده 😔  دوبار ازدواج کردم هیچکدوم رو دوست نداشتم . ازدواج اولم بعد دوسال عاشقش شدم ولی اون دیگ منو نخواست. البته بعد جدایی هی بهم گفت بیا دوبازه باهم باشیم ولی من ازش متنفرشده بودم.  ازدواج الانمم باب میلم نبود.   جدیدا هررر کاری میکنم ب بن بست میرسه. و تازگیا وسواس گرفتم یعنی نمیتونم چیزی انتخاب کنم. حتی لباس!    قدرت انتخاب ندارم 😞 چرا ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو ولی تقریبا ۸۰ درصد مطمئنم

خیلی طولانیه. خب من کسی بودم ک سرم فققط تو کتاب و درس بود .تااینک ۱۵سالگی کسی بهم شماره داد و منو باعشق اشناکرد. خیلیم مثبت بود ولی فرق ما این بود ک اونا ۸ تا بچه بودن و من تک بودم. خانوادم برای اینک منو منصرف کنن از اون مرتب خواستگار میاوردن .منم دیگ هوایی شدم و حتمی بعد دوسال دیگ عاشق اون نبودم. و عاشق یکی از خواستگارام شدم. درسمم بامعدل عالی ول کردم.پدرمم باهام قهر بود ۴سال ! خیلی تنهابودم. اون خواستگارمم در مراسم بله بران بلندشد رفت سر مهریه. منم ک عاشق اون بودم بعدش دپرس شدم .خاستگارم پشیمون شد و برگشت اما خانوادم دیگ نپذیرفتنش. منم با خانوادم لجبازی کردم و با یه نفر دیگ از خواستگارام ازدواج کردم الکی الکی.  و بعدش..... در پست اول توضیح دادم