2777
2789
عنوان

آموزش رانندگی

436 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها خوبین؟؟؟ 

من شنبه میخوام برم واسه گواهینامه ثبت نام کنم ولی شدییید میترسم😶😶

به نظرتون از پسش برمیام؟ اصلا اعتماد به نفس ندارم

ولله که شهر بی تو مرا حبس می شود.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط کنترل کلاج وترمز مهمه.ممکنه خاموش کنی استرس تگیر که تو دنده روشن کنی پشت چراغ قرمز خلاص ترمز دست ...

تا حالا خاموش نکردم ولی به نظر خیلی سخته که همه طرفو بپایی کلی هم دنده و کلاج عوض کنی.. گیج کنندست

من بهترین مربی رانندگی که دیدم و میتونه مشکل رانندگی شمارو برطرف کنه آقای جوراب بافان هستند اینم آدرس پیج اینستاگرامش ایشون هست پره مطالب عالی رانندگی driving.school1 شماره موبایلشون09122138699

من بهترین مربی رانندگی که دیدم و میتونه مشکل رانندگی شمارو برطرف کنه آقای جوراب بافان هستند اینم آدرس پیج اینستاگرامش ایشون هست پره مطالب عالی رانندگی driving.school1 شماره موبایلشون09122138699

سلام گواهینامه گرفتین تریتون ریختن ؟الان رانندگی میکنید ؟ منم تازه دارم یاد میگیرم ولی میگم سخته نم ...

سلام عزیزم آره یه سالی میشه گرفتمش.نه خیلی رانندگی نمیکنم ولی واقعا ترسم کم شده

من تجربه فوق‌العاده‌ای از کلاس‌های رانندگی بعد از گواهینامه با استاد رضا جوراب بافان داشتم. ایشان از بهترین مربیان رانندگی در تهران هستند و فقط به افرادی که گواهینامه دارند، آموزش رانندگی حرفه‌ای و مهارتی می‌دهند.

با اینکه من گواهینامه گرفته بودم، اما اعتمادبه‌نفس کافی پشت فرمان نداشتم. کلاس‌های آقای رضا جوراب بافان باعث شد رانندگی در خیابان‌های شلوغ تهران، پارک دوبل، رانندگی در اتوبان و شرایط واقعی را خیلی بهتر یاد بگیرم. ایشان بسیار صبور، دقیق و حرفه‌ای آموزش می‌دهند و به تمام نکات کاربردی رانندگی ایمن توجه می‌کنند.

اگر تازه گواهینامه گرفته‌اید و می‌خواهید رانندگی را به شکل اصولی و بدون استرس یاد بگیرید، حتماً کلاس‌های رضا جوراب بافان را پیشنهاد می‌کنم. تجربه من ثابت کرد که ایشان واقعاً یکی از بهترین اساتید رانندگی در تهران هستند.

من از قبل گواهینامه داشتم و برای حرفهایتر شدن رانندگیم رفتم پیش استاد رضا جوراببافان؛ به جرأت میتونم بگم بهترین استاد رانندگی هستن.

ایشون فقط برای قبولی امتحان آموزش نمیدن، بلکه رانندگی اصولی، درست و ایمن رو یاد میدن. خیلی صبور، باحوصله و دلسوز هستن و ریزهکاریهایی رو گفتن که قبلاً هیچکس بهم یاد نداده بود.

اگه حتی گواهینامه هم دارید ولی میخواید رانندگیتون حرفهای بشه یا اعتمادبهنفستون برگرده، بدون شک بهترین مربی رانندگی استاد رضا جوراببافان هستن.