2777
2789

آره خشکی چشم درد میگیره چشم.ی جوریه انگار هوا میره تو چشمات.بیرون باد بیاد خیلی اذیت میکنه و اشکت میاد.بعضی وقتا ممکنه چشماتو میبندی حس کنی آشغال تو چشته.

من خیلی خشکه چشمام الان ۳ ماهی هست دارم اشک نصنوعی استفاده میکنم ی قرصم داده دکترم.بخورم ببینم خوب میشه 😕

آره خشکی چشم درد میگیره چشم.ی جوریه انگار هوا میره تو چشمات.بیرون باد بیاد خیلی اذیت میکنه و اشکت می ...

قرص چیبهت داده؟

ازلیزیکاینطوری شدی؟

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش درست کرده.فک میکنم ویتامین E و امگا۳ باشه. ن من هنوز عمل نکردم.

اگه خشکی چشمت برطرف نشد عمل نکن 

میشی مثل منکه فقط هدفم این بود دیگه عینک نزنم الان خشکی چشمم صد برابر شده پدرمو درآورده 

خشکی چشمم که خودت میدونی چقدر عذاب آورده

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
چه قرصی؟چشم دردم‌ پس داری؟تی وی میبینی؟

خودش درست کرده.فک کنم ویتامین E و امگا۳ باشه.

آره وقتی خشکی بیش از حد بشه چشمام درد میگیره.ولی الان ک دارم قرصارو میخورم اشک مصنوعی استفاده میکنم دیگه درد نمیکنه حالا بعرش ک قطع کنم نمیدونم بازم خشک بشه یا ن.در کل زباد خشکی چشم میگیرم.چون خیلی تلویزیون میبینم و گوشی کار میکنم.درسم نیخونم

تلویزیونم آره میبینم.خیلی خشک ک بود نمیتونستم ببینم.اصلا نمیتونستم باز نگه دارم جشامو