2777
2789
عنوان

همش نگرانم

78 بازدید | 5 پست

تو تاپیک قبلی گفته بودم که زنگ زدن به شوهرم گفتن دیگه نیا سر کار .. حالا تصمیم گرفته ماشینمون که پژو هست رو بفروشه نیسان بخره تو باربری کار کنه ولی من اصلا راضی نیستم آخه خیلی از همه چیم زدم تا ماشین خرید حالا نیخواد بفروشه ناراحتم همش گریه میکنم بعد اگه نیسان بخره و درآمد نداشته باشه چکار کنم .کسی رو میشناسید تو باربری کار کنه و درآمد خوبی داشته باشه .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

نیسان باید کسی بگیره که واقعا مرد کار باشه ،اخه خیلی سخته

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
نیسان باید کسی بگیره که واقعا مرد کار باشه ،اخه خیلی سخته

آخه منم مشکلم همینه که شوهرم خیلی کاریه حتی قبل عید که سرکار میرفت تا ساعت 4 دیگه خونه نمی اومد از اونور میرفت در مغازه ی دوستش کار میکرد تا 11 شب .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه منم مشکلم همینه که شوهرم خیلی کاریه حتی قبل عید که سرکار میرفت تا ساعت 4 دیگه خونه نمی اومد از ا ...

خب دنبال کار دیگه بگرده کار قحط که نیست

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
خب دنبال کار دیگه بگرده کار قحط که نیست

منم بهش میگم ولی گوش نمیده تصمیم خودش رو گرفته ولی من خیلی غصه میخورم آخه جلوی اقوام خجالت میکشم که با نیسان کار کنه . 

منم بهش میگم ولی گوش نمیده تصمیم خودش رو گرفته ولی من خیلی غصه میخورم آخه جلوی اقوام خجالت میکشم که ...

منم نظرم مثل شماست ،شوهرم عشق نیسانه همیشه میگه اگه یه روز پولدار شدم واسه خودم یه نیسان میخرم باهاش میرم سواری😐😂ای من حرص میخورم