2777
2789

سلام

خانما من میخواستم برم باشگاه و بدنسازی کار کنم که خب همش کار با دستگاه و وزنه هستش

در حال اقدامم هستم حالا نمیدونم مشکلی پیش نمیاره و باعث سقط نمیشه؟

🌷

من سر بچه اولم میرفتم .. کلی وزنه نیزدم بعد فهمیم ی ماهم باردارم😑

دکتر گفت بچت پایینه و استراحت کن . استراحت کردم و رفت بالا .. 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

لقاح  صورت  گرفته  رو به چخ  میده  دیگه 

منم  ایروبیک  کار میکردم  با بدنسازی  همه رو موقع اقدام به بارداری گذاشتم  کنار  

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر بچه اولم میرفتم .. کلی وزنه نیزدم بعد فهمیم ی ماهم باردارم😑 دکتر گفت بچت پایینه و استراحت کن ...

یعنی نرم؟

آخه حوصلم خیلی سر میره چاقم شدم میخوام برم یکم لاغر بشم

فکرم نمیکنم خیلی زود باردار بشم

🌷
یعنی نرم؟ آخه حوصلم خیلی سر میره چاقم شدم میخوام برم یکم لاغر بشم فکرم نمیکنم خیلی زود باردار بشم

ورزشای سبک انجام بده .. چیزی نمیشه . 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

منکه میرفتم الان فهمیدم باردارم

اگه مشکل جسمی خاصی نداره خیلیم خوبه. هم واسه روحی  .هم برای اقدام به بارداری لاغر بشی خیلی خوبه و. بهتر نتیجه میگیری

البته من لاغر نشدم😂

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  
جدی؟ آخه من میدونم شاید چند ماهی طول بکشه تا باردار بشم😕

مگر  اینکه  سبک کار  کنی فشار زیادی  نیاری

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
شما با وزنه کار میکردی؟

اره عزیزم .وژنه تا ۲۰ کیلو هم میزدم.. چون یکسال بود از کم شروع کردم و اهسته اهسته زیادش کردم تا اسفند ماهم میزفتم. عید. که باشگاه تعطیل شد ومن متوجه شدم باردارم

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای