2777
2789
عنوان

میخ داره نیایدا😡

183 بازدید | 19 پست

چرا نمیاید خوب گناه دارم😞کسی از خانمایی که خونه کیک میپزن کیک خریده یا نه

همان شد که خدا خواست نه آنچه خودم خواستم خدایا راضیم به رضای تو 😊ممنون بابت تودلیمو گل پسرم ببخش ناشکری کردم سالم بذارش تو بغلم😍😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره آخه

همه شون ک یه مدل نیستن  

باید یا خودتون امتحان کنید یا از دیگرانی ک امتحان کردن  بپرسید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من گرفتم

عالی بوده شانسم

Niloo.cookery پیج اینستاشه

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      

نه خواهرم،،،،،،،خودم تو خونه میپزم

اوووخ،،،چه میخی بود

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من گرفتم عالی بوده شانسم Niloo.cookery پیج اینستاشه

کیلو چند خریدی عزیزم

همان شد که خدا خواست نه آنچه خودم خواستم خدایا راضیم به رضای تو 😊ممنون بابت تودلیمو گل پسرم ببخش ناشکری کردم سالم بذارش تو بغلم😍😙

منظورت چه کیکی هست دقیقا؟؟؟متوجه نشدم

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

نه میخ نداره، خار داره 😜

من همیشه پسرهام کیک میپزن 😋

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

سلام عزیزم من گرفتم یه دفعه راضی بودم 

کیلویی چند من پرسیدم گفتن 75 ینی انقد گرون شده😮

منظورت چه کیکی هست دقیقا؟؟؟متوجه نشدم

فوندانت

نه میخ نداره، خار داره 😜 من همیشه پسرهام کیک میپزن 😋

خودم بلد نیستم واسه سالگرد میخوام 😞