2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حریره بادام،ولی پسرم سرلاک بیشتردوس داره حریره رونصفشو استفاده کردباقیشو خودم خوردم😊

سرلاکو اوایل روزی چند بار میدادی؟من الان یک هفتس حریره برنج میدم حس میکنم شب ک میشه دوباره گرسنه میشه و شیر خودم سیرش نمیکنه

چن ماهشه بچت؟اوایل۲قاشق میدادم بعدچهارروز۴قاشق میدادم بعدش۸ووالان هرچندی که سیرش کنه ودلش بخوادپسرم۱۱ماهشه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

روزی دووعده بعدسه وعده الانم همون۳وعده میدم میان وعده هم خودمون که میوه میخوریم یاکیک وآبمیوه واینا ازهمون به پسرمم میدم

چن ماهشه بچت؟اوایل۲قاشق میدادم بعدچهارروز۴قاشق میدادم بعدش۸ووالان هرچندی که سیرش کنه ودلش بخوادپسرم۱ ...

دختر من چهار ماهو نیمشه.شیر خودم سیرش نمیکرد و کمبود وزن داشت منم مجبور شدم حریره بهش دادم

روزی دووعده بعدسه وعده الانم همون۳وعده میدم میان وعده هم خودمون که میوه میخوریم یاکیک وآبمیوه واینا ...

میخواستم نصف بیسکویت مادرو بهش بدم برای وعده شب

اشکالی نداره؟

دختر من چهار ماهو نیمشه.شیر خودم سیرش نمیکرد و کمبود وزن داشت منم مجبور شدم حریره بهش دادم

خوبه فقط سعی کن آب روتوطول روز چند بلر بهش بدی،،،یکم حالت چسبندگی داره سرلاک بچه زود زود،تشنه ش میشه ولی تااخر۷ماهگی غذاهای سنگین نده من تجربه بددارم پسرم یبوست داره بعد که غذای،سنگین یاازسرسفره میدادیم یبوستش شدیدشد وزورمیزد وگریه وجیغ منو شوهرمم گریه میکردیم اونشب گفتم پسرم میمیره مجبورشدم صابون بزارم براپسرم تویک تاپیکی دیده بودم چون نه شربت نه شیاف داشتم بهترشد بچه م😔،گفتم که اشتباه منوتکرارنکنی، مامامانا یکم ذوق داریم به بچه غذابدیم ولذت میبریم ولی بایدازهمه چی کم وبهترینشوبدیم

میخواستم نصف بیسکویت مادرو بهش بدم برای وعده شب اشکالی نداره؟

نه عزیزم باشیر خودت قاطی کن وبده هضم کنه