2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک هفته خوردم

ماه بعدش باردار شدم 

نمیدونم ربط داشت با نه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

دکتر غدد بمنم گفت زیاد مصرف نکن چون کیست سینه میاره...اما در هفته دوبار دم کرده با نبات میخورم

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
عزیزم چطور مصرف کردی

دونه هاش رو خريدم 

ما بين پريودم يه قاشق پودر ميكنم ميريزم توي ليوان با ابجوش و نبات درش رو ميزارم تا دم بكشه بعداز ٥ دقيه ميخورم

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
گلم میشه بگی پریودت چجوری نامنظم بوده زیاد پریود میشدی یا دیر به دیر ؟

دير به دير 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
دونه هاش رو خريدم  ما بين پريودم يه قاشق پودر ميكنم ميريزم توي ليوان با ابجوش و نبات درش رو مي ...

مرسی عزیزم

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
دکتر غدد بمنم گفت زیاد مصرف نکن چون کیست سینه میاره...اما در هفته دوبار دم کرده با نبات میخورم

کیست سینه چیه ؟؟ خطرناکه،؟؟

من حدود ۷ یا ۸ ماه پیش حدود ۱۵ شب اینا دم میکردم میخوردم 

خطرناکه؟؟

یعنی منم دارم ؟؟

لطفا لایکم‌نکنید😒 مرسی