tennis مدیر استارتر عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 3388 عنوان لیزر کیوسوئیچ 395 بازدید | 4 پست سلام خانما کسی لیزر کیوسوئیچ انجام داده؟ برای لک جای جوش رو باسن. راضی بوده؟ خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑 1398/01/15 | 14:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنریس_تارگرین عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 2314 من برای کک و مک انجام دادم تاثیر خاصی نداشتبا اینکه جلسه ای ۳۰۰-۴۰۰ دادم واسه ۴ تا دونه کک و مک وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
tennis مدیر استارتر عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 3388 جدی؟ راهکاری ندارین؟ خیلی اعتماد به نفسمو گرفتم خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑
نوریجان عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 3243 من برای کک و مک انجام دادم تاثیر خاصی نداشت با اینکه جلسه ای ۳۰۰-۴۰۰ دادم واسه ۴ تا دونه کک و مک سلام عزیرم من میخوام برم انجام بدم صورتم پراز کک مکه دوباره برگشتن ؟شاید رعایت نکردی گلم
دنریس_تارگرین عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 2314 سلام عزیرم من میخوام برم انجام بدم صورتم پراز کک مکه دوباره برگشتن ؟شاید رعایت نکردی گلم نه من همیشه ضد آفتاب و عینک آفتابی میزنم حتی توی زمستونوالا برای من اصن نرفت که برگردهیکی دو درجه روشن تر شد که خیلی محسوس نبود به نظرمبا اینکه کلینیک جردن هم رفتمالبته مال من کم و تک و توک بود شاید روی تعداد زیاد تاثیرش واضح تر باشه وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم