2777
2789
عنوان

یه فکری کردم

117 بازدید | 9 پست

بچه ها تاپیک قبلم هست چقد خانوادم اذیت میکنن و چقذ بی تربیتی میکنن درمورد شوهرم 

دپسش دارنا شوهرمم خیلییییی دوسشون داره و احترام میزاره بهشون خیلی ولی مامانم همش به خاطر شوهرم به من جیز میگه....میخام بهشون بگم طلاق میخوام یخورده بخودشون بیان😐انقد اذیتم نکنن

الان به ذهنم رسبذ به دروغ بگم خسته شدم ازاین زندکی شما اذیت شوهرم اذیت میکنه طلاقمو بگیرید خااص شم ازهمتون 😑😑😑😑نظرتون جیه؟

وای نه دختر این حرفا چیه 

منطقی بشین بگو ...اگه اذیت کردن قهر کن برو دنبال شوهرت باهاشون سرد باشی میفهن نباید بی احترامی شوهرت کنن

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

اونجوری فک میکنن واقعا شوهرت مشکلی داره و تقصیرارو گردن اون میندازن ایندفه دیگ جدی جدی ازش بدشون میاد اذیتش میکنن

برو پیش ی مشاور درست و حسابی ک قشنگ مشکلت ریشه کن بشه

به ارزوهایم قول رسیدن داده ام..... 
وای نه دختر این حرفا چیه  منطقی بشین بگو ...اگه اذیت کردن قهر کن برو دنبال شوهرت باهاشون سرد ب ...

اخه تاپیکمو بخونی ماوجه میشی 

مامانم دوساله خیلییییییییی بداخلاقو عصبی شده اصلا یکی دگ شده 

بی نهایت اذیتم میکنه 

حرفایی میزنه ک فقط وقتی میشنوی میخای خودتو بکشی دخالت میکنه توزندکیم گوش ندم به حرفش پدر منو درمیاره

اخه تاپیکمو بخونی ماوجه میشی  مامانم دوساله خیلییییییییی بداخلاقو عصبی شده اصلا یکی دگ شده&nbs ...

برو پیش مشاور نیا کاری کن بدتر بشه ها

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝