2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم بده به کسی تو سود شراکت سهیم شو😊😊همسر من کارش طوریه کسی پول بده براش کار میکنه طبق یه قرداد مکتوب تو سود کارش شریک میشه طرف مقابل

در طوفان زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است😊😊خانوم گلا برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنین🙏🙏

مثلا یکی از بستگان 10 تومن داد از 400 تا 600 هر ماه سودش میشه برای اسفند که بازار خوب بود 960 تومن گرفت حالا بهترین بانک نهایت به 10 تومن 170 میده

در طوفان زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است😊😊خانوم گلا برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنین🙏🙏
به نظرم بده به کسی تو سود شراکت سهیم شو😊😊همسر من کارش طوریه کسی پول بده براش کار میکنه طبق یه قردا ...

من چقدر دنبال همچین آدمیم تو اطرافمون

که متاسفانه نیست

شغل همسرتون چیه؟

محالُ ممکن میکنه وقتی بخواد  خـــدای تو ...
من چقدر دنبال همچین آدمیم تو اطرافمون که متاسفانه نیست شغل همسرتون چیه؟

کارشون پخش مواد غذایی هست یه کار شسته رفته همه چی طبق فاکتور فروش قابل محاسبه هست

کارشون پخش مواد غذایی هست یه کار شسته رفته همه چی طبق فاکتور فروش قابل محاسبه هست

خیلی خوبه اینجوری

ماهم یه نقدار دستمون داریم ولی کسی نیست که بدیم باهاش کار کنه

یه مقدارشو طلا گرفتیم باقیشم همینطور مونده تو بانک فعلا

خیلی خوبه اینجوری ماهم یه نقدار دستمون داریم ولی کسی نیست که بدیم باهاش کار کنه یه مقدارشو طلا گرف ...

پول تو بانک گذاشتن اشتباه محضه چون اگه پولت رو نخورن سودی که بهت میدن مسخره هست 

پول تو بانک گذاشتن اشتباه محضه چون اگه پولت رو نخورن سودی که بهت میدن مسخره هست 

کاملا موافقم

ولی متاسفانه نمیدونیم باهاش چیکار کنیم که حداقل قسطشو با سود خودش بدیم

کاملا موافقم ولی متاسفانه نمیدونیم باهاش چیکار کنیم که حداقل قسطشو با سود خودش بدیم

شما کدوم شهر هستید؟تو اطرافیان کسی مشارکتی کار نمیکنه که قابل اعتماد هم باشه؟