2777
2789
عنوان

لاپاراسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 26 پست
هنوز یه ماه نیست فردای لاپارا پریود شدم یه هفته بعدش که رفتم دکتر بخیه بکشه گفت از ماه دیگه اقدام کن ...

ان شا الله که میشی

اگه میشه واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دکترم غیر از لاپارا هیتروسکوپی کرد مرتب نفخ داشتم همیشه شکمم گنده بود یه مهمونی دعوت بودم بعد غذا شکمم دوبرابر میشد اینو به دکتر نگفتم ولی دکتر بعد عمل گفت تشخیص دادم هیتروسکوپی هم بشی باور کن اصلا نفخ ندارم دیگه شکمم برجسته نیست صبح وضو بگیرم تا عصر هیچ مشکلی ندارم دکترش خیلی دانا بود

من ۱۵ اسفند لاپارا شدم صبح رفتم بیمارستان ۸صبح وارد اتاق عمل شدم همون موقع وزنمو پرسیدند یه لحظه خوا ...

بعد به هوش آمدن درد زیاده؟ موقع تمیز کردن بتادین بعد عمل از روی شکم چی اذیت کننده هست؟

بعد به هوش آمدن درد زیاده؟ موقع تمیز کردن بتادین بعد عمل از روی شکم چی اذیت کننده هست؟

داری به هوش میایی میگی درد دارم فوری مسکن به سرمت میزنند دوباره خوابت میبره دردو حس نمیکنی بعد خودشون بیدارت میکنند میگن باید دستشویی کنی میتونی بلند بشی یا لگن بزاریم اون موقع دردت کمتره تا عصر دیگه هم خودت  میتونی بری دستشویی هم درد جزئی داری روز اول و دوم دولا راه میری از روز سوم همه چیز طبیعی میشه اصلا با بتادین کار نداری وقتی مرخص میشی بهت میگن فردا بری حمام بتادینا رو بشوری چسب رو زخماتو زیر دوش  برداری راحت زیر اب برداشته میشه

داری به هوش میایی میگی درد دارم فوری مسکن به سرمت میزنند دوباره خوابت میبره دردو حس نمیکنی بعد خودشو ...

مرسی از توضیحاتت.یه خانم گفت موقع تمیز کردنش از بتادین خیلی اذیت شده برا همین پرسیدم.

من هفته پیش انجام داد لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی همزمان - کلا 45 دقیقه شد بعدش هم فقط سرگیجه داشتم و جای زخم روی شکمم گزگز می کرد دو روز هم کتف و گردنم درد میکرد همین والسلام شد تمام اصلا هم ترس یا درد شدید نداره

سلام . برای لاپاراسکوپی بهتره به متخصص زنان مراجعه کنی تا بعدا مشکلی برات پیش نیاد. من تعریف دکتر بیتا زلالی زیاد شنیدم. آدرس سایت و شماره تلفنشونو برات می زارم برو نگاه کن.

سایت: https://www.drzolali.com/

تلفن:
۰۶۱۴۲۶۲۸۵۳۵
+۹۸۹۳۶۱۱۲۵۳۲۲