2777
2789
عنوان

فمینیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 50 پست
دلیل این که تو ایران این جنبش کلا به بیراهه کشیده شده اینه که این چیزایی که اینجا نوشته رو تو خواب ه ...

چقدر واقعا زیاده روی می کنید؟

اولا که بیشتر این حقوق رو ما داریم

کجای اسلام و قوانین کشورمون این ها رو از ما گرفته؟

حق رای

حق تحصیل...آمار دانشجویان دختر الان تو کشور بالاتر از پسرهاست

حق کار

حق مالکیت

حق شرکت در قراردادهای قانونی

حق ازدواج آزادانه(این که در عرف رعایت نمی شه فرق داره با قانون که عقد رو در صورت عدم رضایت دختر باطل میدونه)

فقط در مورد حق طلاق و حق سرپرستی فرزند و ی  سری حقوق مالی دیگه برابری نیست..که اونم میشه طبق شرایط قبل عقد از مرد گرفت...

ولی از اون طرف مرد هم ی سری وظایف مضاعف مالی تو کشور ما داره که زن نداره..مثل مهریه.نفقه زن ..نفقه بچه و...

البته می دونم هنوز هم در این زمینه مشکل هست واسه خانمها ولی میشه در چهارچوب اسلام و قوانین کشور براش تلاش کرد

همونطور که با تغییر قوانین شرایط ضمن عقد تو عقدنامه گنجانده شد

یا حضانت دختر و پسر تا ۷ سال به زن داده شد

و...

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر واقعا زیاده روی می کنید؟ اولا که بیشتر این حقوق رو ما داریم کجای اسلام و قوانین کشورمون این ه ...

دست بردار تو رو خدا، شما حق طلاق داری؟ حق حضانت فرزند؟ حق آزادی کامل ؟ شما همین الان همسرت بگه از خونه بیرون نرو نمیتونی از لحاظ قانونی بری.

چقدر واقعا زیاده روی می کنید؟ اولا که بیشتر این حقوق رو ما داریم کجای اسلام و قوانین کشورمون این ه ...

تمامی این حقوقی که گفتی از جمله حق تحصیل و غیره رو یک مرد میتونه از همسرش بگیره

اوهوم. میدونم حق رای و اینا رو داریم و چون همه میدونن دیگه ننوشتم... منظورم اونایی بود که نداریم... من نمیگم باید داشته باشیم. ولی شما خودتم قبول داری اگه اون گزینه های خطرناک یکی بخواد داشته باشه براش خطر داره؟  

من اصلا تند برخورد نکردم فقط به نظرم اینایی که الکی اسم فمنیست روشونه چون جراتشو ندارن در مورد چیزای جدی تر وارد بحث بشن مثلا در مورد موهای زائد  مطلب مینویسن و همین جور چیزا باعث میشه همه مسخرشون کنن و جدی نگیرنشون. چون سوادش هم ندارن در مورد چیزای حقوقی و قانونی حرف بزنن.

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

مشکل اینجاست که تو این سایت واژه‌ی فمنیسم تو فرهنگ لغتشون معنی شده با مرد ستیزی 

بعد همین‌ها میان جار میزنن عشق اولم پدرم 

درواقع این افراد دچار بحران شدن و خودشون بی‌اطلاع هستن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

در تمام دنیا نفقه با عناوین مختلف وجود داره، اونها قانونی دارن که کلیه اموال بعد از طلاق نصف میشه، اینجا مرد میتونه یک بازی دربیاره و اصلا مهریه نده

شما میتونین رئیس جمهور شین؟

نه جزء مطالب عنوان شده از طرف استارتر حق رییس جمهور شدن بود

و نه جزء مطالبی که من به عنوان حقوقی که ازش برخورداریم گفتم بود

تو قانون اساسیمون این مطلب نه به صراحت رد شده و نه به صراحت تایید شده...همینه که هر دوره انتخابات در این زمینه بحث میشه...همین نشون میده که اگه در آینده زنی باشه تو کشور که توان رییس جمهور سدن رو داشته باشه میشه تایید گرفت

فعلا باید رو وزیر شدن بیشتر زنها کار کرد...یا آمار نماینده های زن مجلس رو بالا برد...اینم نه به طور فرمایشی..بلکه با اثبات توانایی زنان و اعتماد به اونها

بازم ۷-۸ سال قبل ی زن وزیر داشتیم که میگن هوب کار کرده....الان که....

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
در تمام دنیا نفقه با عناوین مختلف وجود داره، اونها قانونی دارن که کلیه اموال بعد از طلاق نصف میشه، ا ...

همین دوساعت پیش داشتم فیلم چشم درشت رو میدیدم 

خانم رفت هاوایی بعد یک سال به همسرش درخواست طلاق داد 

همسرش بهش زنگ زد گفت تمام حق و حقوقت رو ببخش و حق آثار هنریتم به من بده 

خانمه هم قبول کرد بعد گفت ۱۰۰تا اثر دیگه هم برام بکش ارسال کن تا طلاقت بدم 

این که شما میگی فقط مختص کشور ما نیست تو کشورهای اروپایی هم آقایون همینن شاید حتی بدجنس‌تر😊

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
تمامی این حقوقی که گفتی از جمله حق تحصیل و غیره رو یک مرد میتونه از همسرش بگیره

نه

اگه تو عقد نامه گفته بشه نمی تونه

میشه تلاش کرد اینها هم مثل شرایط ضمن عقد دیگه تایپ بشه تو عقد نامه نه اینکه خود دختر اضافه کنه

حق رای و حق تحصیل وقتی میخاستع توی دوره مشروطه تصویب بشه،

با مخالفت زیادی از جامعه سنتی مواجه شده،

این حقوقی که شما میگی به خاطر تلاش های فمینیست های اون زمان داده شده،

حتما نقش فمینیسم رو توی مشروطه بخونید.

من یکی از دوستام حق کار داشت، اما شوهرش تونست به خاطر اینکه توی محل کارش اقا زیاد بود ،

مخالفت کرد، اصلا خم خانونا مشکل اخلاقی ندلشت

و رفت با رییسش صحبت کرد، رییسه هم به راحتی انداختش بیرون

در تمام دنیا نفقه با عناوین مختلف وجود داره، اونها قانونی دارن که کلیه اموال بعد از طلاق نصف میشه، ا ...

خوب دیگه جلوی این بازیها رو باید گرفت

از اون طرف متاسفانه کم نیستند دخترهایی که عقد می کنند برای تیغ زدن پسرها...مهریه و می گیرن و هداحافظ..اصلا ی منبع در آمد شده واسه شون😑😑

و الان هم تعدادشون زیاد شده

خانمهایی هستند که به بهانه های الکی و اختلافات طبیعی مهریه شون رو میگذارن اجرا و همسرشون رو می اندلزن زندان 

اصل درسته

از هر دو طرف سوء استفاده وجود داره که باید راههاش رو بست

نه جزء مطالب عنوان شده از طرف استارتر حق رییس جمهور شدن بود و نه جزء مطالبی که من به عنوان حقوقی که ...

حالا استارتر بگه یا نگه چه فرقی داره؟ منم چون شما ننوشتین ازتون سؤال کردم.

فمنیسم هدفش اینه که در وهلهٔ اول یه خانم برای مثال بتونه رئیس‌جمهور بشه و در وهلهٔ دوم اگه یه خانم رئیس‌جمهور شد برای کسی عجیب نباشه چون فمنیسم سعی داره نگاه جنسیت‌زده رو پاک کنه. در ایران یک زن نمیتونه به درجهٔ مقتدایی برسه، به همین ترتیب نمیتونه عضو مجالس مهم کشور بشه یا به درجهٔ رهبری برسه. که خب اینها سطح‌های بالایی هستن که از ایران با این فرهنگ و وضعیتش من هم انتظار ندارم هنوز.

اما در سطوح پایین، شما برای پاسپورت گرفتن به اجازهٔ همسر نیاز دارید، موظفید که تمکین کنید، دیهٔ نصف دارید، سهم‌الارث شما از برادرتون کمتره، حتی شما یک ششم از همسرتون ارث میبرید اما فرزندتون بیشتر ارث میبره، حق طلاق در قانون برای شما قید نشده، مگه اینکه خودتون قید کنید نداریدش، برای کار و تحصیل به اجازهٔ ضمنی همسر احتیاج دارید و اگه رسماً مخالفت کنه نمیتونید ادامه بدید، حتی در اسلام برای بیرون رفتن به اجازهٔ همسر احتیاج دارید. عقل شما نصف عقل یک مرد دونسته میشه و اگه شما بخواید شهادت بدید شهادت شما کافی نیست.

من به اینها نمیگم برابری. شرایط رو هم خوشگل نشون دادن سودی نداره، چون تغییر در بستر نیاز رخ میده. این تغییر به نفع شما هم هست.

همین دوساعت پیش داشتم فیلم چشم درشت رو میدیدم  خانم رفت هاوایی بعد یک سال به همسرش درخواست طلا ...

من اصلا نگفتم مختص کشور ماست...

هنوز زنا دارن تلاش میکنن

این فیلمی که دیدی درباره یه خانوم توی ۶۰ سال پیشه

و شوهرش یه کلاهبردار بود