2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار دو سه روز که عقب افتاد اونوقت بذار قبلش ممکنه جواب درست نده من همیشه بعدش میذاشتم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

من اخه همه علائم بارداری داشتم حدود ۸روز مونده بود به پریودم زدم

علایم بارداری به این زودی نشون نمیده اوایل علایمش مث پریودی هست انگار میخای پریود بشی هفته شش و هفت یواش یواش علایمش میاد به علایم توجه نکن اون موقع که فهمیدم باردارم همش فکر میکردم الان پری میشم انقدر شبیه هست

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

علایم بارداری به این زودی نشون نمیده اوایل علایمش مث پریودی هست انگار میخای پریود بشی هفته شش و هفت ...

نمیدونم ۲۳ باید بشم 

البته ماه قبل ۵روز زودتر شدم که از هرکی پرسیدم گفت رحم داره آماده میشه

توکل بخدا
اخه تا حالا سابقه نداشته از الان درد داشته باشم ..

تو ماه اقدام این چیزا طبیعیه 

خود من گفتم که ۳تا بیبی مثبت شد ۲تا منفی باید وایسم ببینم پری میاد یا نه

توکل بخدا
نمیدونم ۲۳ باید بشم  البته ماه قبل ۵روز زودتر شدم که از هرکی پرسیدم گفت رحم داره آماده میشه

دقیقا درست گفتن من ماه قبلش سیزده روز عقب انداختم الانم صبر کن بیست و پنجم اینا بذار درست نشون میده الان نشون نمیده جوابش کاذب میشه گیج میشی بدتر ایشالا باردار باشی عزیزم