2777
2789
عنوان

دلیلش چیه؟؟

253 بازدید | 15 پست

خانومای گل من این ماه عکس رنگی رحم گرفتم، هیچ موقع سابقه نداشته که عقب بندازم اما یکی دو روزه عقب انداختم، حتی آی وی اف هم که کرده بودم و دارو مصرف میکردم سرموعدم خونریزیم شروع شد، ممکنه بخاطر عکس رنگی عقب انداخته باشم؟ 

حامله نیستم، چون علائمی ندارم

نه سینه درد زیاد و نه تهوع و نه سردرد و هیچیــــ....

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

ممکنه باردار باشی. همه علائم ندارن. خیلی بعد عکس رنگی و ivf منفی طبیعی باردار میشن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه باردار باشی. همه علائم ندارن. خیلی بعد عکس رنگی و ivf منفی طبیعی باردار میشن

اخه مگه میشه؟ من فقط درد پریودی دارم ولی نمیاد

حتی یه لک هم ندیدم

حاملگی رو با علائم نسنج برو بیبی چک بزن اول بعد دنبال دلایل دیگه باش

تو نت که سرچ کردم اکثرا علائم داشتن

من فقط درد پریودی دارم ولی نمیشم

اخه مگه میشه؟ من فقط درد پریودی دارم ولی نمیاد حتی یه لک هم ندیدم

همون درد پریود خودش علائم بارداریه گلم...عقب هم که انداختی

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶

من همون ماهی که عکس انداختم باردار شدم هیچ علامی بجز دلدرد و کمردرد هم نداشتم ازردرد داشتم میترکیدم بی بی بزن

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
من همون ماهی که عکس انداختم باردار شدم هیچ علامی بجز دلدرد و کمردرد هم نداشتم ازردرد داشتم میترکیدم ...

آره منم روز دهم عکس انداختم که خداروشکر چسبندگی لوله هام برطرف شد

من همون ماهی که عکس انداختم باردار شدم هیچ علامی بجز دلدرد و کمردرد هم نداشتم ازردرد داشتم میترکیدم ...

من تا حالا حامله نشدم اصلا، نمیتونم باور کنم که ممکنه بارداریه عقب انداختنم

من تا حالا حامله نشدم اصلا، نمیتونم باور کنم که ممکنه بارداریه عقب انداختنم

خوب یدونه بی بی بزار انشالله که بارداری ناامید نباش این ماه نشدی ماه دیگه چون عکس رنگی خیلی به باردار شدن کمک میکنه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
اخه مگه میشه؟ من فقط درد پریودی دارم ولی نمیاد حتی یه لک هم ندیدم

بله خدا بخوادمیشه.من کوچکترین علایمی نداشتم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
شما حامله شدین؟ علائمتون همین درد پریودی بود؟

من دیشب و امروز صبح بیبی زدم‌مثبت شد...واقعا شوکه شدم....منم درد پریودی دارم و کمر درد....شوهرم ضعیف بود یعنی اسپرم گریدa صفر بود....این ماه هم شاید یه بار اقدام داشتم...هرچیزی ممکنه عزیزم خدا بخواد بده میده یه بیبی بزن انشاالله بارداری گلم

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶