2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وقتی پدر مادری مخالف ازدواجن یعنی دلیل موجهی دارن .بیشتر فکر کن رو قضیه ازدواجت سنتم خیلی کمه.چه میدونم والله بازم هر چی خودت صلاح میدونی

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔
دوسش دارم خانوادم خیلی مخالفن باش اما دیگه کنار اومدن

به چشم برادری خیلی خوبن آقاتون .. اگه خوش اخلاق باشه و بخیل نباشه شک نکن زود ازدواج کنین.. و گرنه رو هوا قاپیدنش

خدایا شکرت برای همه چیز

بهم میاین عزیزم، خودتم خوشگلی😍❤️خوشبخت بشین

حالا ی کم تحلیلت کنم نگی الکی گفت، حدودا 18سالته ب نظر میاد دوسال عقد باشین از چشمات معلوم ه دوس داری تابستون عقد کنید نامزدتم میگه چادر سرت کن دوس نداری زیاد

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
عزیزم وقتی پدر مادری مخالف ازدواجن یعنی دلیل موجهی دارن .بیشتر فکر کن رو قضیه ازدواجت سنتم خیلی کمه. ...

دقیقا....منم خیلی ها بودن که خانواده ام ناراضی بودن، اون موقع ها از خانواده ام بدم میومد و میگفتم اینا درک ندارن...حالا با کسی که ازدواج کردم خانواده ام هم راضی بودن خداروشکر خیلی خوبه.....افراد قبلی که خانواده مختلف بودن تازه میفهمم که چقدر خدا بهم رحم کرده که مخالف بودن

2790
2778
2791
2779
2792