2777
2789
عنوان

بنظرتون درد زایمانه؟

229 بازدید | 18 پست

با دل درد شدید پریودی از خواب بیدار شدم.کمی ماساژ دادم رفتم دستشویی و اومدم وپتو پیچیدم دور دلم.حالا یکم دردم کم شد ولی نی نی مثل نبض و سکسکه ریتمیک میزنه.و دلم مثل ببخشید اسهال میپیچه.تازه 2روزه رفتم تو 37هفته.با شوهرمم قهرم.نیازه برم بیمارستان.انقباض ندارم.

نه الانم بری بیمارستان فقط انگولک میشی تا درداد منظم و شدید نشده نرو

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

دقیقه بگیر بین دردات

ولی فکرنکنم باشه باتوضیحاتی که دادی

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقه بگیر بین دردات ولی فکرنکنم باشه باتوضیحاتی که دادی

الان دیگه درد ندارم فقط تو خواب خیلی دردش طولانی بود و با دردش بیدار شدم.ممکنه چون پتو روم نمیندازم سرما زده باشه؟نی نی وتو 37هفته هم سکسکه میکنه؟

اره چرا نکنه 

نازی گوگولی خوشگل کوچولو

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
با شوهرت آشتی کن...این قهر تو ماه آخر دیگه چیه آخه خواهر؟

بخاطر اینکه خیلی متوقعه و از همه انتظارات بیجا داره.میگم مادرم داره جمعه میاد تو هم یکم کارات سبکتر میشه با اومذنش.من استراحت مطلقم.میگه زحمت میکشه دو هفته اخر داره میاد.میگم من بهش نگفتم ک 3تا سقط داشتم و استراحتم.میگه من کاری ندارم باید میومد 9ماه رو پیش تو میموند.بیچاره مادرم با پادرد داره 600کیلومتر بخاطر من با اتوبوس میاد اونوقت آقا با اینهمه ادعا مادرش دوتا کوچه اونورتره فقط ز میزنخ حالمو میپرسه.

ول كن حرص نخور همشون اينجورى هستن فقط واسه ما بلدن

حالا این دو هفته اخر باید همش حرص بخورم ک ب مامانم بی محلی نکنه دلخوری پیش بیاد.شوهرم خیلی غ. منطقیه و براش هیچ فرقی نداره ک طرف مقابلش مادر خودش باشه یا مادر من یا حتی من.کلا لجباز و ی دندست و زود عصبی میشه نمیتونه خودشو کنترل کنه همون لحظه واکنش نشون میده.دعا کن این ند روز هم بخوبی بگذره.