2777
2789
عنوان

زندگی کننننننن❤️😍😍🌹🌹🌹🌹

109 بازدید | 9 پست

عاشقتم_زندگی#  

من_عالیم#  

چه بخوای چه نخوای زندگی میره چه بگی چه نگی لحظه میمیره
نشه روزی بگی واسه ما دیره زندگی کن گلم
برقص بخند بخون ذکرتم بگو نذار خفت کنن فکرتم بگو
پشت سر رو نبین فقط به جلو زندگی کن گلم
بخند به دنیا اومدیم واسه هم به فردا برسیم نه به غم نذار آدما حال قشنگتو هم بزنن

از عاشقی نترس عاشق شو حتی با توهم شکست
تا نبضت میزنه فرصت واسه تو هست زندگی بی وقفه ست
خدا رفیقته یه رفیقی که همیشه کنارته
شک نکن خوشبختی در انتظارته تا تو دلت زنده ست
محکم باش از غم ها شادی هاش این دنیا رنگارنگه
بخند به دنیا اومدیم واسه هم به فردا برسیم نه به غم نذار آدما حال قشنگتو هم بزنن😃😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه ميشه?!خيلي سخته براي من كه سخته

میشه آجی ازته دلت بخواه و ایمان داشته باش ک میتونی منم خیلی سختی کشیدم منم خیلی چیزاتوزندگی باب میلم نیس منم غم دارم ولی تاچندسال مگه مازنده ایم ک بخوایم همش بدبخت وغمگین باشیم بخندگوربابای غم گوربابای مشکلات وقتی میخندی خیلی خوشکلتری❤️❤️😍😍😍😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹

مگه تو این گرونیو بیکاریو بدبختی میشه .این شعرا قشنگه واسه ی عده که تنها همو غم زندگیشون حرف مردمو د ...

چرانشه آجی کافیه خودت بخوای ک دیگه غمگین نباشی گوربابای دنیابدرک ک خیلی ازمشکلات حل نمیشه فکرهای منفی روازخودت دورکن مثبت هاروجذب کن نه منفی هاروفقط خودت میتونی حال خودتوخوب کنی موسیقی غمگین به هیچ وجه گوش نده وارادمای منفی دوری کن نمازم عالیه خیلی کمک میکنه به خوب شدن حال فکرنکن من یه الکی خوش بی غمم منم غم دارم مشکلات دارم ولی نمیذارم دیگه  حالموبدکنن اینارومنی بهت میگم ک قبلابه مدت تقریبا۱۰سال افسردگی شدیدداشتم وحتی یکبارم خودکشی کردم ولی خسته شدم ازمنفی بودن وتصمیم گرفتم بشم یه دخترشادوپرانرژی ❤️😍😍😍😍😘😘😘🌹🌹🌹