2777
2789
عنوان

درد نصف شبی

121 بازدید | 11 پست

بچه ها دوروزه عین وقتایی ک آدم سرماخورده میشه عظلاتش میگیره،منم از کمر به پایین اینجوریم لگنم درد میکنه کمرم و پاهامم همینطور وقتی میخوام بلند بشم به مثانم خیلی فشار وارد میشه.الان خواب بودم پاشدم رفتم سرویس کمرم و پاهام درد میکنه عین آدمی که میخواد پریود بشه از کمر به پایین کشش ندارم درد دارم به نظرتون طبیعیه؟چون من تو حاملگی قبلیم این روزارو تجربه نکردم هفته۳۲بدنیا اومد بچم دیگه از هفته۳۲به بعد تجربه ای ندارم

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تا صبح بهتر نشدی برو قسمت زایشگاه بیمارستان دکتر هست.

دلم خیلی شور میزنه دلم نمیخواد این سری هم زود برم بیمارستان اصلا دلم نمیخواد بچمو بذارن دستگاه

دلم خیلی شور میزنه دلم نمیخواد این سری هم زود برم بیمارستان اصلا دلم نمیخواد بچمو بذارن دستگاه

نترس.از این جور دردا تو بارداری زیاد پیش می یاد.توکلت به خدا باشه.سعی کن خودتو آروم کنی.

یعنی اینقدر زیاده تحمل نداری.معمولا فشار میاره بچه به پایین.یا درد و اینا هست.نگرانی اورژانس برو یه ...

بیشتر استرس دارم برم اورژانس چی بگم باید بصبرم درد زایمان رو تشخیص بدم الکی خودمو راهی بیمارستان نمیکنم 

نترس.از این جور دردا تو بارداری زیاد پیش می یاد.توکلت به خدا باشه.سعی کن خودتو آروم کنی.

توکلم فقط به خداست برام دعاکنید توروخدا استرس حالمو بدتر کرده