2777
2789
عنوان

تیک عصبی

353 بازدید | 10 پست

بچه ها شما تاحالا دچار تیک عصبی شدید؟؟تو اینترنت نوشته به خاطر فشار عصبیه...اگه تجربشو دادشتین بگید چطور از بین ببردینش😢خیلی فشار و استرس رومه،این تیک عصبی هم ببشتر اعصابمو بهم میریزه

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه

من عصبی میشم چشمم میپره کج و کوله میشم این تیک عصبیه😐؟

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تیک تکان دادن مرتب انگشت شست پامودارم ،میگن تیک عصبی نمیزاره آدم سکته کنه دورازجونتون ،یه نوع آرامش دهنده اعصابه 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
اره من همین الان دارم و دنبال راهشم 

راهشو تو نت ننوشته😵

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه
من تیک تکان دادن مرتب انگشت شست پامودارم ،میگن تیک عصبی نمیزاره آدم سکته کنه دورازجونتون ،یه نوع آرا ...

واقعا؟!!!!اولین باره میشنوم،چ جالب

من عصبی میشم چشمم میپره کج و کوله میشم این تیک عصبیه😐؟

شاید اینم یه نوعشه

من تیک تکان دادن مرتب انگشت شست پامودارم ،میگن تیک عصبی نمیزاره آدم سکته کنه دورازجونتون ،یه نوع آرا ...

منم اینو دارم ولی باز این خوبه زیاد تو دید نیس

من یه مدت باید چشامو مرتب تکون میدادم

چشمانش ارتش هیتلر بودو دل من لهستان بی دفاع
واقعا؟!!!!اولین باره میشنوم،چ جالب

بله عزیزم ،منم بدم میامدازتکان انگشتام ،برای درمانش دنبال چاره بودم تونت خوندم ،مثل تکان دادن بچه توبغل مادر،مغز،خودشوفریب میده تا ارامتربشه وحواس آدم ازمشکل اصلی کمی پرت بشه 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
شاید اینم یه نوعشه

عه باشه

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!