گلم قبول دارم همه نیاز به همدرد دارن اما حواست باشه به جای همدرد به دردت اضافه نشه ازدواج نکردن یه درده یه ازدواج بد با خودش هزارتا درد به همراه داره .... توکل کن از خدا بخواه و ناامید نباش
منم مجردی خیلی احساساتی بودم بالاخره آدمه و احساساتش الانم احساساتی ام ولی خب شرایطش نیس دیگه بیخیالش میشم
یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
به این فک کن که ازدواج کنی یه مادر شوهر هاف هافو یه شوهر بو گندو یه زندگیه بد یه بچه که همش پی پی میکنه رو فرش و...گیرت میاد خود به خود همه ی نیازات از بین میره🥴🥴🥴
بیخیال احساسات و دوست داشتن و نیاز به همدم و این حرفا دیگه
یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
یعنی بعد ازدواج آدم اینا رو باید قیدشو بزنه؟! یعنی همه ایطورین؟! پس نمی خوام ازدواح کنم
نه عزیزم من دارم طلاق میگیرم گلم وگرنه اگه احساسات نباشه که ازدواج به چه درد میخوره پس من حدود یه سال و نیم باشوهرم طلاق عاطفی بودیم الانم داریم جدا میشیم مجبورم قید احساسات رو بزنم چاره نیس که