2777
2789
عنوان

مجردابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 150 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این حرف برای من عجیبه که یه پسر تو دهه ی 30 زندگیش هنوز بهانه داره بخاطر پول  یعنی 10 سال اخیر ...

خب برات یه حساب سر انگشتی کنم راجب ۸۰ درصد جوونا

الان یه جووون اگه اگه بره سر کار

ب طور معمول تو سن ۲۴ خییییییلی خوشبینانه ک سربازی بره و لیسانس و بافاصله کار

ماهی حداکثر ۳ تومن باز خوشبینانه

سالی ۳۶ تومن

نه بگو ۴۰ تومن

چند سال فقط و فقط پس انداز کنه تا بتونه خونه حد اقل ۱۰۰ ملیونی

ماشین ۵۰دملیونی

عروسی ۱۰۰ ملیونی

بگیره ها؟؟؟؟؟

ب نظرم اصلا عجیب نیست ک یه پسر  پشتوانه نداشته باشه

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
خب برات یه حساب سر انگشتی کنم راجب ۸۰ درصد جوونا الان یه جووون اگه اگه بره سر کار  ب طور معمو ...

اصلا خونه و ماشین منظورم نبود عزیزم 

اگه تا 30 سالگی نتونه حتی یه پول رهن تو یه جای ارزون جور کنه و نصف وسایل زندگی رو بخره بعد از 30 هم محاله

اکثر پسرا خوشی هاشونو میکنن سختی هاشونو توقع دارن زن تحمل کنه. حق طلاق برابرو زیاد میدونن مهریه رو زیاد میدونن پس اندازم سخت میبینن 

دیگه پس باید با همون احوال دوره مجردی زندگی کنن. چرا یه زن درد زایمان بکشه برای یه مرد ناتوان

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
اصلا خونه و ماشین منظورم نبود عزیزم  اگه تا 30 سالگی نتونه حتی یه پول رهن تو یه جای ارزون جور ...

حرف شما متین 

اون دسته ک بعد از عشق و حال برن زن بگیرن لیاقت نگاه کردن رو هم ندارن چ برسه دوست داشتن

ولی من دارم نزدیک ترین عزیزامو میبینم ک چطور دارن تلاش میکنن از تمام تمایلات چشم پوشی میکنن ولی باز تو این اوضاع راه ب جایی نمیبره

زندگی سخت شده

اگه حمایت خانواده نباشه واقعا باید جوونیشون رو  بزارن برا مادیات😥

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
حرف شما متین  اون دسته ک بعد از عشق و حال برن زن بگیرن لیاقت نگاه کردن رو هم ندارن چ برسه دوست ...

میدونی عزیزم مساله توقعه. آدمی که معمولیه و پول هم نداره باید توقعش هم یکم تعدیل بشه. 

مثلا همین اخیر خواستگاری داشتم که فوق دیپلم و شاغل قراردادی یه جا بود. مادرشم اصرار که کی بیایم حضوری. من اعتقادی به ازدواج سنتی ندارم مادرمم بهشون گفت تحصیلات دخترم خیلی بالاتره جواب مون منفیه مادرش با تعجب گفت خب دخترا درس میخونن پسرا کار میکنن. در حالیکه کسی که 32 سالشه نه مدرک بالا داره نه شغل مناسب و درآمد و پس انداز و آینده داره پس کار خاصی تا حالا نکرده. بعد اینم ادامه ی همینه.

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
وای چه بد حالا چی میشه؟ بارداری؟

هیچی عزیزم چیز خاصی نمیشه منم یکی مثل هزاران نفر دیگه که جدا میشن نه باردار نیستم تیکر طلاقمه

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
اوکی ....چرا؟؟بیشتر بتوضیح خب

واسه اینکه منم مجرد که بودم همه ش دوس داشتم عاشق بشم شوهرم رفتارای عاشقونه داشته باشه مثلا باهم لب دریا قدم بزنیم بعد از ازدواجمون اوایل میرفتیم جایی رودخونه داشت میگفتم بریم قدم بزنیم میگف نه جلو مامان اینام زشته

حالا همون وقت خواهراشم رفته بودنا

یا خودمون میرفتیم بیرون دوس داشتم دستمو بگیره که باز میگفت زشته کلا ضد حال بود منم دیکه بیخیال شدم الان اون میخواد دستمو بگیره ولی از وقتش گذشته ومن سرم به بچه گرمه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
مرد و زن نداره هرکی بخاد هرکاری بکنه که میتونه

اتفاقا تو ایم مورد فرق داره، خیلی فاصله داریم تو روزی که دخترا بتونن پیشنهاد ازدواج بدن(البته جاهای دیگه دنیام تقریبا همینه)

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
اتفاقا تو ایم مورد فرق داره، خیلی فاصله داریم تو روزی که دخترا بتونن پیشنهاد ازدواج بدن(البته جاهای ...

دختراهم میتونن پیشنهاد ازدواج بدن

خودم خیلی دلم میخاد خانم بهم پیشنهاد ازدواج بده

دختراهم میتونن پیشنهاد ازدواج بدن خودم خیلی دلم میخاد خانم بهم پیشنهاد ازدواج بده

اکثرا جنبه اینو ندارن، یا سوژه خنده میکنن یا خیلی خوب باشن میگن دختری که خودش پیشنهاد داده از چشممون افتاد یا قبول میکنن بعدا منت میذارن. 

خیلی ریسکه، احتمال برخورد درست خیلی کمه

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 

من پیشگوم میخوای بعدا بگی خداروشکر که مجردم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃