2777
2789
عنوان

مجردابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 150 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عشقم داداش بزرگتر که دارم پسر خوبیم هس  واس من که پایه نیس ولی واس بقیه چارپایس😐

آهان،خوبه باز هست، اگه نبود جایِ خالیش خیلی بیشتر احساس میشد!!😀😀😀

ولش کن بابا،مهم نباشه برات، همون فانتزی رو با همسری بساز😍😍 هم پالس مثبت به کائنات میفرستی هم خودت اذیت نمیشی!!😆😆

من به دستای خدا خیره شدم....... معجزه کرد!!

نه اصلا

باید منطقی فکر کرد

از هر صد نفر دو نفر بعد ازدواج زندگی عاشقانه دارن

زندگی که عشق و محبت و اینا نداره دعوا و بی پولی و گرفتاری داره و مسولیت های سخت

امروز ما...امروز فریاد...فردای ما...-«روز بزرگ میعاد»ـ

دمت گرم‌گلم 😍😍😍😍

قربونت برم😍

کجایی نیسی؟؟😍

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
اره قبول دارم.ولی فعلا بریدم از همه جا

انشالله ازدواج کردی میبینی چقدر الکی ذهنتو درگیر کردی و تو مجردیت بیشتر برای آینده سرمایه گذاری نکردی

چون تو مسئولیت متاهلی فرصتهای مجردی پیش نمیاد

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
آهان،خوبه باز هست، اگه نبود جایِ خالیش خیلی بیشتر احساس میشد!!😀😀😀 ولش کن بابا،مهم نباشه برات، هم ...

خخخخ عاره خیلی وقتام بدردم میخوره ها

نه بابا من حوصله ازدواج ندارم کلی کارا باید انجام بدم کلی آرزو دارم😄

خوش به حال ماهی ها تکلیفشان معلوم است هوایی که بشوند میمیرند...
عزیییزم، چرا تحقیر؟؟!!! داریم در مورد احساس صحبت میکنیم، حسِ دوست داشتن و دوست داشته شدن!!😍😍 چیش ...

تحقیر نه

حالا یه حس دیگه

باشه اصلا راحت میگم

من هم مثل همه هم نیاز عاطفی دارم هم ج ن س ی

ولی دخترا دستشون مثل پسرا باز نیست راحت بگن یا برطرفش کنن

باید خوش گذروند ...   
خدانکنه ..عزیزم‌.....مهمان داریم کم میام سایت .عزیزم ..حالت چطوره

عه اهان خوبم تو چطوری؟؟

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
💟ممنون از همکلامیت

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.