ما آقایونم نیاز به همدم داریم ولی چه میشه کرد با این وضع کار و اقتصاد باید نیاز رو تو خودمون سرکوب ...
این حرف برای من عجیبه که یه پسر تو دهه ی 30 زندگیش هنوز بهانه داره بخاطر پول
یعنی 10 سال اخیرشو به بطالت گذرونده که کمترین حد رو هم نمیتونه فراهم کنه برای خودش. تقصیر پسرای جامعه ست بیشتر تا گرونی. برای چرخیدن و خوش گذرونی و فوتبال و قلیون و.. سالها وقت صرف میکنن بعد تو دهه ی 30 یاد ازدواج و مسئولیت و پس انداز میفتن
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
الان منفیه منفیم.هی میبینم میگن خدا مهربونه خدا ارزوهاتو براورده میکنه میگم اینا واسه ما نیست واسه ب ...
منم بعضی وقتا این افکارو پیدا میکنم اما از خودم دور میکنم
چون واقعیت اینه تو الان مجردی فرصت انتخاب داری نه تو ازدواج به بن بست رسیدی که تو میانسالی طلاق بگیری یا بدتر نتونی حتی طلاقم بگیری نه بچه ای داری که هدف فدا کردن خودت تو یه ازدواج بد قرار بدی. فرصت داری زندگی تو بسازی. مشکل اینجاست که بیشتر رو نداشته ها زوم میکنیم تا داشته ها و فرصت ها
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
اتفاقا من نه اهل قلیون و دودم نه خوش گذرونی وقتی شغلی داری که سرتو کلاه میذارن و پولتو میخورن و شما ...
باید دوباره بلند شد چاره ای نیست
اتفاقا من نه اهل قلیون و دودم نه خوش گذرونی وقتی شغلی داری که سرتو کلاه میذارن و پولتو میخورن و شما ...
لطفا بجای درخواست دوستی دادن تو مجازی رو مهارتهای زندگی کار کنید بیشتر مشکلات حل میشه.
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!