2821
2789
عنوان

چکارکنم

112 بازدید | 19 پست

خاستگارم حقوقش حدود3

منم1.5

خرج خونشون رواون میده

چکار کنم

چطوربگم نمیتونم کناربیام بااین اوضاع

آخه بااین حقوق ...

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی رک و پوست کنده...

یه عمر زندگیه ؛ شوخی که نیست!

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

چطور نداره به زبان سلیس فارسی بگو 

خواستگاره دیگه ناراحت شد میره نفر بعدی میاد

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بگو خرج زندگي زياده نميتونيم هم خرج خانوادتو بديم هم خرج خودمونو منم فردا پس فردا بچه دار شدم يا خدايي نكرده اتفاقي واسم افتاد نميتونيم خرجمونو برسونيم رفته رفته هم همه چي گرون ميشه فردا پس فردا بچه كلي خرج داره اونم بچه هاي امروزي ما با اين حقوق كم و ناچيز نميتونيم كه خرج همه رو بديم

عزیزم اگه پدر نداره یا پدرش نمیتونه کار کنه منبع در امدیم ندارن چطور میشه بگی نده پس اونا چیکارکنن ف ...

نمیگم نده

نگران زندگی خودمونم

بااین گرونی ازپس خودمونم برنمیایم

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش
عجبا

چطور

باباش جانباز جنگه

اماچون یگانش رونمیدونن بنیادقبول نکرده ودرامدندارن

2790
2823
2791
2779
2792