2777
2789
عنوان

حقیقت تلخ [ڪارما]❤

264 بازدید | 17 پست

هيچوقت نگو اين اتفاق براى من نميفته ، زندگى روش مسخره‌اى براى اينكه ثابت كنه اشتباه ميكنيم داره.

نظر شما چیه واسه شما اتفاق افتاده واسه من متاسفانه بله 😒

هیچ رابطه ای قادر نخواهد بود تنهایی ما را از بین ببرد؛ هریک از ما در هستی عمیقا تنهاییم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من كه سر اين قضيه دهنم سرويسه هرچي رو منع كردم درست سرم اومد اونم بلافاصله

بدتر از همه پشیمونی بعدشه 

هیچ رابطه ای قادر نخواهد بود تنهایی ما را از بین ببرد؛ هریک از ما در هستی عمیقا تنهاییم!

اوهوم... یه بار پشت یکی یه حرفی زدم گفتم تقصیر خودشه که این بلا سرش اومده میخواس فلان کارو نکنه مامانم گفت نه تقصیر خودش نیست گفتم هست فرداش همون اتفاق برا خودم هم افتاد😓

امروز ما...امروز فریاد...فردای ما...-«روز بزرگ میعاد»ـ

من شدیدا اعتقاد دارم 

وقتی تو کامنت ها با کلمات و ادبیات چاله میدانی بقیه رو مورد عنایت قرار میدین و آخر حرفاتون این استیکر رو‌میزارین‌😊 با خودم میگم :اوه شت ..آخه لعنتی چطور میتونی تو اوج درگیری انقدر خونسردی خودتو حفظ کنی آخه 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️😑

قبول دارم ،مثلا عمه ام می‌گفت پسرم هر وقت از مهد میاد ی جاش زخمی‌ه ،من گفتم شکر خدا پسر من تا حالا زخمی نشده ،وحدانن فرداش افتاد دماغش شکست ،ک هنوزم جاش هست 😖

کارما یعنی از هر دست بدی, از همون دست پس میگیری

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

يعني چي؟؟ من نفهمیدم 

وقتی ایراد چه ظاهر چه رفتار یه نفرو میگیریم و اطمینان داریم ک اون بلا سر ما نمیاد مطمئن باش دنیا تو رو با همون مشکل مواجه میکنه کارمای زندگی همینا متاسفانه حتی اگه به ینفر بگی جوشم داری فرداش جوش جوشی میشی این کوچکترین مثالی بود که الان واست گفتم و هزاران مثال دیگر...