2777
2789

کم کم ترک عادتش بدین،،،بخواد ادامه پیدا کنه سقف دهنش ممکنه دچار مشکل بشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره بچه خاهر من اینجوری بود هر کاری میکرد از سرش نمیفتاد بردن دکتر دکتر گفت بالاخره اونم یه نیاز بدنشه بهش آرامش میده کاریش نداشته باش بزرگ شه از سرش میفته تازه خیلیم خوبه تا گریش در میاد میگیره دهنش عین لالایی عمل میکنه سریع خابش میبره کمک حالته

لطفا واس سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرسین😍

اخی اگه کوچیکه دستکش دستش کن اگه بزرگه یه چسب شیشه ای بچسبون از سرش میوفته

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
جدی😐😳

به احتمال زیاد بله

ولی خفیف نگران نباش 

بش نگو انگشتت از دهنت دربیار چون بیشتر اینکارو میکنه حواسشو اون لحظه پرت کن 

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
۳ ماهشه.. اره دستکش ایده خوبی بود ممنونم 

خواهش میکنم 

تا 6ماهگی میشه دستشون کرد زود از سرش میوفته تا کوچکم هستن زودتر فراموش میکنن بزرگ که میشن لجباز میشن هرچی میگی نکن بدتر میکنه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
خواهش میکنم  تا 6ماهگی میشه دستشون کرد زود از سرش میوفته تا کوچکم هستن زودتر فراموش میکنن بزرگ ...

الان واسش گذاشتم یکمی گریه کرد و تلاش کرد و نشد 

بیخیالش شد 🤣 ی دنیا ممنون