2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دیشب خواب دوس پسر قبلیم که عاشقش بودم رو میدیدم خواب دیدم همش افتاده دنبال میخواد باهام صحبت کنه ولی من ازش فرار میکردم چون واقعا حالم ازش بهم میخوره و خوابم همش با خودم میگفتم من فقط یک نفرو دوس دارم اونم...(کسی که الان عاشقشم)

منجم🪐سوالای شخصیتون راجب قانون جذب و نجوم رو پاسخ نمیدم، پس لطفا درخواست دوستی ندید بهم بابت این موارد و تگ نکنید🚫

چند وقت باهاش بودی؟

یک عشق بچگانه بود

یکباردیده بودمش تو16سالگی

عاشقش شدم

همش توذهنم بود

خودش وخانوادش خوب بودن

اماعلاقه یکطرفه بودومنودرحدخودشون نمیدیدن

الان14سال میگذره

اونم دوسال قبل ازدواج کرد

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش

عشق اول فراموشم بشه هاله ای از خاطراتش همیشه تو زندگیت هست، ولی اگ ازدواج کنی کم کم به شوهرت عشق میورزی و اونم از ذهنت پاک میشه، مخصوصا ک شوهرت سرتر از اون باشه هیچوقت احساس پشیمونی نمیکنی

ولي از شوخي گذشته عشق فقط كسي بود كه باهاش ازدواج كردم قرد قبل از اون واقعا احساسات خركي نوجواني بود

ببین خاستگارالانم واقعاخوبه

خیلی مهربونه ودوسم داره

من یک همچین فردی روارزوداشتم

اماهمش باخودم میگم اگه اون قسمتم میشد...البته میدونم بااون اصلاخوشبخت نمیشدم

کاش ازاول عاشقش نمیشدم

عشق بچگانه مضخرف

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش
ببین خاستگارالانم واقعاخوبه خیلی مهربونه ودوسم داره من یک همچین فردی روارزوداشتم اماهمش باخودم می ...

پس مطمین باش خیلی زود فراموشش میکنی، ذهنت رو معطوف شوهرت کن

امیدوارم بزودی از این احساسات ناخوشایند راحت بشی و به آرامش برسی دوست عزیز

ممنون عزیزم