2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من. اختلافشون چهار ساله. کاش زودتر میاوردم که همبازی میشدن و پسر بزرگم کمتر آسیب میدید

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

برای بچه دار شدن نباید ما راضی باشیم باید ببینیم شرایط زندگیمون جوری هست که بچه از اینکه میخوایم دنیاش بیاریم راضی باشه یا نه. قبل از بچه دار شدن خودتون رو جای اون بچه قرار بدین ببینین دوس دارین اونجا و تو اون شرایط متولد بشین یانه بعد اقدام کنید.

موقعی که بدنیا بیاد ۵ سال با پسرم فاصله داره

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
البته بخوایم بچه دوم بیاریم منتظر باشیم شرایط اکی باشه شاید ده سالم طول بکشه بچه ها کنار هم روحیشون ...

خب چرا بچه اولتونو تو این شرایط اوردین که مجبور شین اختلافشون زیاد باشه😀😀😀

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

پسرم 7 سال از دخترم کوچکتره .البته پسرم بدون برنامه و با جلوگیری دنیا اومد 

امروز دخترم می گفت قبل از اینکه داداشم دنیا بیاد باید یه خونه ی سه خواب میگرفتید اینو گفتم که بگم شرایط و موقعیتی که دارید خیلی مهمتر از اختلاف سنی بین بچه هاست . مسایل مالی خیلی مهمه .من به عنوان یک مادر احساس بی عرضگی و بیهودگی می کنم وقتی نمی تونم شرایطکافی و لازم رو برای بچه هام فراهم کنم .