2821
2789
عنوان

زایمان

138 بازدید | 19 پست

سلام خانوما من زایمان اولم بدون بخیه انجام شد چون لگنم بزرگ بود و دخترم۲۶۰۰کیلو بودش الان بازم باردارم تو هفته۳۷بارداری ام و کم کم خودمو آماده ی زایمان میکنم از بردین بدنم خیلی میترسم و اینکه میترسم درد زایمانم خیلی زیاد تر باشه خیلی خیلی میترسم دلهره دارم خواب شب و روزم شده استرس میترسم تو آشناهاتون کسی بوده که زایمان طبیعی بدون بخیه داشته و بچه ی دومش هم بدون بریدن واژن انجام شده باشه من خیلی خیلی میترسم😥😥😥😥😥

تعداد رای : 2
نظرسنجی
بارداری
2
100%
زایمان
0
0%

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بی حس میکنن بعدبرش میدن فک نکنم دردشوحس کنی فقط درد بی حسی.
🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
اگه این بچت درشت باشه شایدلازم باشه برش بدن
🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
خیلی میترسم اصلا اونقدر استرس دارم مدام تپش قلبم بالا میره نفس کشیدن برام مشکل

مامانم ۶تا بچه زایمانکرده اون روز داشت از شروع دردش میگفت و اینکه ی به دنیا اومده

فهمیدم که بچه اولش امروز درد داشته فردا دنیا اومد

بچه دومش شب درد داشته صبح دنیا اومده

تاااااا

بچه های آخرش که فقط ۲ یا ۳ساعت از شروع درد تا زایمان زمان برده

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
چون تا حالا بخیه نشدم خیلی میترسم 

بی حس میشی.دردزایمان که بدتره .خیلیابعدزایمان دیگه دردبخیه براشون هیچی نیس

من زیاد شنیدم تو زایمان دوم بخیه نمیزنن به خیلی ها تا اینکه بچه بزرگ باشه خواهر شوهرمم بچه ی دومش بدون بخیه شد میگفت چون واژنم گشاد شده بوده و بچه البته۷ماهه بوده منم از یطرف به خودم امید میدم چون زایمان اولم بدون بخیه بوده از خدا میخوام این یکی هم بدون بخیه باشه

اصولا میگن درد بچه دوم کمتر احساس میشه ولی من جاریم میگفت تو پسر اولش درد کمتر کشیده ولی میگه تو زایمان دومش ۱روز تموم درد کشیده و بچه پایین نمیومدش 

2790
2823
2791
2779
2792