2777
2789
عنوان

خشکی چشم کمک

1540 بازدید | 27 پست

بچه ها من چشمام خشکه خیلیییی چشمم و سرم درد میکنه تلویزیونم‌نمیتونم ببینم میبینم خیلی درد میگیره!شما اینجوری هستین؟درد چشم و سر دارید؟تی وی میبینید؟

چشات ضعیفه یا حساسیت داری؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید تی وی ببینی شبام گوشی بدست نباشی چشاتو ببند روش یخ بذار خیلی یواش چشاتو بمال چندوقت طول میکشه خوب بشی منم اینطوری بودم الانم اگه تا نصفه شب گوشی دستم باشه باز خشکیه چشمم برمیگرده

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
نباید تی وی ببینی شبام گوشی بدست نباشی چشاتو ببند روش یخ بذار خیلی یواش چشاتو بمال چندوقت طول میکشه ...

وای یعنی مباید دیگه کلا تی وی ببینم؟مگه میشه؟شما سر و‌جشمت درد میگیرفت؟

عزیزم شما سر درد و‌جشم درد داری؟تی وی میبینی؟علایمتو میگی؟

نه فقط چشمم  خشک   چون ۵ ماه که عمل لازک داشتم

ربطی  به تلویزیون و گوشی هم نداره   

چشمم بعد عمل اینجوره  که طبیعی  هست

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
نه فقط چشمم  خشک   چون ۵ ماه که عمل لازک داشتم ربطی  به تلویزیون و گوشی هم نداره &nb ...

منم ۶ ماه پی ار کی کردم اما یکی از چشمام ضربه خورد ضعیف شده و‌خشک نمیدونم دردا برای خشکیه یا ضعیفی

وای یعنی مباید دیگه کلا تی وی ببینم؟مگه میشه؟شما سر و‌جشمت درد میگیرفت؟

من نگفتم کلا نبین زیاد نگاه نکن سرم یادم نیست ولی چشمم درد میکرد واقعا اذیتم میکرد صبا باید خیلی پلک میزدم چشم باز بشه قطره چشمم استفاده میکردم 

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
ضعیف شده یه کمی

خوب  احتمالا همونه بری دکتر عینک و قطره میده 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم