2777
2789
عنوان

چقدر از مهمون سر زده بدم میاد😐

1013 بازدید | 57 پست

چند شب پیش پدرو و مادر شوهرمو دعوت کردیم شام ساعت ۸ برنجمو دم کردمو نشستیم دیدم یکی زنگ درو میزنه رفتم دیدم دایی شوهرم و خانمش اومدن بدون اینکه اطلاع بدن   اومدن بالا زنش به مادر شوهرم گفت رفتیم خونتون همسایتون گفت رفتی خونه پسرت دیگه ماهم اومدیم اینجا

بعدم گفت دخترمو پسرمم گفتن اگه رفتید زنگ بزنید ماهم بیایم  خلاصه  ساعت بعد دختر و پسر و عروسشم اومدن 😐 دیگه نشستن تا ۹ونیم و بالاخره رفتن

بعد رفتنشون مادر شوهرم گفت دایی و زندایی میخواستن شام هم بمونن 😐😐ولی چون بچهاشون اومدن دیگه باهم رفتن

مادر شوهرم خیلی خانمه ولی انقد از این داداشش بدم میاد دیکه سر زده هم اومد خیلی ناراحت شدم

خدایی هیجوقت سر زده نرید یهو پشت در خونه طرف ظاهر بشید😐

اینم بگم من هنوز ۳ماهه عروسی کردم 

پاگشا که نکردن منو هیچی خودشونم داشتن دعوت میکردن

من وقتی برا مهمونم تدارک ببینم  دوستدارم سر سفره که میشینه سیر شه بعد بره عقب   انقد بی فکرن نمیگن طرف غذاش کم میاد

خداروشکر که رفتننن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم خیلی بدم میاد ولی بعضیا خیلی ریلکسن 

من خونه مامانمم قبلش زنگ میزنم

به وطنم حمله کرد برای تغییر نظام اما الان به التماس افتاده برای باز کردن تنگه 🇮🇷 از نشانه های درستی، نجابت و صداقت این نظام این است که بالاترین مقامش شهید است🖤 خدای خامنه ای از همه بزرگتر است شهید خامنه ای تا ابد نمیمیرد🖤🇮🇷 فرماندهانی که قرار بود ترور بشن رو دیدید؟ قدشان به تخته سیاه هم نمیرسید!🖤 و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند؛هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

منم همینطورم.متنفرم از این ادما میبینی بعد از ظهر دراز کشیدی پتو بالش رو زمین،بچه ها اسباب بازی ریختن وسط خونه مشغول بازی یه دفعه زنگ درو میزنن.دلم میخواد برم خفشون کنم

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

منم خیلی از مهمون سرزده بدم میاد چند وقت یه بار  برام میاد...

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

یعنی دایی شوهرت با مادرشوهرت هم هماهنگ نکرده بوده که پشت درشون مونده دیگه 

چقدر بی ملاحظه بوده

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

اینم بگم داییش رفته از توالت فرنگی خونه که فقط منم ازش استفاده میکنم استفاده کرده    سیفونم درست نکشیده بود😷😷

منم اخر شب رفتم دوش ابو برداشتم با اب جووووش جوووش از دور گرفتم به توالت فرنگی قشنگ ضدعفونی کردمش😆

حالا دسشوبی فرنگی تو حمامه   منم کلی لباس زیر اونجا داشتم   😑