ارمنیم مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 208 عنوان روبیکا 90 بازدید | 10 پست سلام دوستان گلمکسی برنامه روبیکا داره؟فیلماشو نگاه کرده؟چون نصبش کردم خواستم فیلماشو ببینم خواستم بدون چقدر از حجم اینترنت میبره چون خونده بودم رایگانه ولی شک دارم ممنون میشم پاسخ بدیدضمنا نتم از خط همراه اوله 1398/01/14 | 16:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
t_s_y عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 1905 تماشای فیلم های خود روبیکا رایگانهفیلمهای داخل کامال هاش هم رایگانه من هر فیلمی که از داخل کانال دانلود میکنم فقط یک میگ کم میشه از حجم بستم منم همراه اولی هستم کلی فیلم سینمایی دانلود میکنم اخر ماه هم حجم بستم تموم نمیشه دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!
ارمنیم مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 208 تماشای فیلم های خود روبیکا رایگانه فیلمهای داخل کامال هاش هم رایگانه من هر فیلمی که از داخل ... مثلا بخوای تو خو روبیکا ببینی چی؟حتما باید دانلود بشه؟
t_s_y عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 1905 مثلا بخوای تو خو روبیکا ببینی چی؟ حتما باید دانلود بشه؟ نه دیگه خود روبیکا که فیلمو رایگان پخش میکنه اگه شک داری قبل نگاه کردن فیلم حجم بستتو چک کن بعد فیلم هم چک کن ببین چقدر کم شده ولی مال من که کم نمیشه دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!