booloor مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 9226 عنوان چاقی صورت و گونه ها 142 بازدید | 8 پست سلام خانومای گلکسی تابحال برای پر شدن صورت و گونه هاش از پودر جوانه گندم استفاده کرده؟ واقعا نتیجه میده؟ توی نت خوندم پودر جوانه گندم با شیر یا ماست قاطی کنید بعد از غذا بخورید صورت پر میشه سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی 1398/01/14 | 16:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haanaaaa عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 1697 سوال منم هس . حاجی ناموسا گزارش نزن ده تا کاربریم الکی تعلیق شد هر کی گزارش زد واگذارش میکنم ب خدا
booloor مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 9226 ژله صبح ها ناشتا میخوردم البته نصف یه دونه ژله هرروز صبحواقعا اثر داشت اما واقعا خسته کننده و حال به هم زنهدیگه نتونستم ادامش بدم قطعش کردم و 10-12 روزه صورتم آب شد سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی
booloor مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 9226 بستنی هم خیلی تاثیرداره...ولی همشون موقتی عه اگه مطمءن باشم که پودر جوانه گندم رو تا ابد بخورم تا ابد صورتم پر می مونه حتما ادامش میدم چون خوردنش برام سخت نیست اما هیچ جا کسی رو ندیدم که بیاد و از تجربه موفق و مستمرش چیزی بگه سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی
booloor مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 9226 تزريق ژل راهشه همسرم عمرا اجازه نمیدهمیگه ضرر دارهالبته حقم داره چون من آلرژی های وحشتناکی دارم سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی