2789
عنوان

وای😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 28 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم موهام کوتاهه از این هد مدل گره ای ها چند مدل دارم میزنم خیلی قشنگ میشه منکه عاااااشق موهای کوتاهم داداشم آرایشگره میدم موهامو پسرونه میزنه😍😍

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔

منم چند روز پیش موهامو پسرونه زدم از ترکیه روغن آرگان و شامپو و ترمیم کننده گرفتم بهش برسم آخه با دکلره سوخته بود قبلش کلیبس میزدم با اینکه از مد افتاده بود عادت کرده بودم اما الان هیچی نمی زنم روز اول احساس میکردم قیافم زیر روسری یه جوریه اما هر جا رفتم کلیبس نزدم تا هم خودم هم بقیه براشون عادی بشه اینقد سخت نگیر هم اینکه کوتاه کردی زود بلند میشه

الان دقیقا غصت چیه؟از اینکه کوتاه کردی یا کلا شال واینمیسه؟

من اگه جات بودم کوتاه کرده بودن موهامو مثل مد امسال انجام میدادم.یعنی رنگ فانتزی و کلاه میپوشیدم  البته شاید سلیقه هامون فرق میکنه  

ولی نمیدونم اگه دوست داری بلند شن خب بهشون برس تا جایی ک میتونی.از ماسک خونگی ک تو یوتوب هم هست برای رشد مو استفاده کن و قرص بیوتن هم میتونی استفاده کنی البته زیر نظر پزشک باشه.

یه جور اکستیشن گیره ای هم هستن چندتاییه معمولا 70 تومنن،اونا رو هم استفاده کنی عالیه

ب نظرم اگه میخوای میتونی از مدایی ک شده امسال با موهای کوتاه،انجام بده تا عادت کنی بهشون هم ازش خوشت بیاد

هدو زیر روسری بیرون میری میزنی

آره میزنم موهامم یه کم از زیرش میزارم بیرون روشم شال سر میکنم خوشگل میشه

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔