2777
2789
عنوان

میکروبلیدینگ

271 بازدید | 7 پست

سلام. من تا حالا هییییچ کاری رو صورتم و ... انجام ندادم.‌اهل ارایشم نیستم. دوستم میگه برو میکرو بلدینگ و من خودم دوست داشتم با بوتاکس یه ذرهههه ابروهام رو بالا بکشم.‌ حالا باز دوستم میگفت هر دوش رو انجام بده. نمیدونم چکار کنم. میشه راهنماییم کنین

مریم حمزه ای بهترینه خودمم انجام دادم و خیلی راضیم. خیلی وسواسم برای همین خیلی تحقیق کردم قبل از انجام دادن. نتیجه تحقیقاتم همینه که گفتم بهتون. بی گدار به اب نزنید و تحت تاثیر تبلیغات الکی قرار نگیرید،

مریم حمزه ای بهترینه خودمم انجام دادم و خیلی راضیم. خیلی وسواسم برای همین خیلی تحقیق کردم قبل از انجام دادن ...

سلام میشه بگید که آیا میشه با میکروبلیدینگ نماز خوند یا نه؟

دی و بهمن ۱۴۰۴🖤 تو این تقویم دلمرده کسی اشکاشو نشمرده🖤 بخشی از من تا آخرین روز زندگیم عزادار خواهد بود ▪️سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی دانا: بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) داستانی با این کلیدواژه ها را به خاطر آور: فریدون ، فرانک ،گاو برمایه، کاوه آهنگر ، درفش کاویانی 🏴🏳️🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مریم حمزه ای بهترینه خودمم انجام دادم و خیلی راضیم. خیلی وسواسم برای همین خیلی تحقیق کردم قبل از انجام دادن ...

میکروبلیدینگ رنگ رو میبره زیر پوست؟

دی و بهمن ۱۴۰۴🖤 تو این تقویم دلمرده کسی اشکاشو نشمرده🖤 بخشی از من تا آخرین روز زندگیم عزادار خواهد بود ▪️سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی دانا: بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) داستانی با این کلیدواژه ها را به خاطر آور: فریدون ، فرانک ،گاو برمایه، کاوه آهنگر ، درفش کاویانی 🏴🏳️🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂

کجا هستن؟ ماندگاری داشت؟

تهران چندتا شعبه دارن . کرج , شیراز و مشهدم همینطور. ماندگاریش خیلی خوبه اما باز به جنس پوست و مراقبت های بعدش هم بستگی داره من که بعد دو سال خیلی راضیم

این آدرس سایتشون داخلش همه اطلاعات مربوط به شعبه ها (آدرس , شماره تماس , نمونه کارای پیگمنترای هر شعبه , هزینه خدمات و....) موجود

https://maryamhamzei.com/