2777
2789
عنوان

میکروبلیدینگ

271 بازدید | 7 پست

سلام. من تا حالا هییییچ کاری رو صورتم و ... انجام ندادم.‌اهل ارایشم نیستم. دوستم میگه برو میکرو بلدینگ و من خودم دوست داشتم با بوتاکس یه ذرهههه ابروهام رو بالا بکشم.‌ حالا باز دوستم میگفت هر دوش رو انجام بده. نمیدونم چکار کنم. میشه راهنماییم کنین

مریم حمزه ای بهترینه خودمم انجام دادم و خیلی راضیم. خیلی وسواسم برای همین خیلی تحقیق کردم قبل از انجام دادن. نتیجه تحقیقاتم همینه که گفتم بهتون. بی گدار به اب نزنید و تحت تاثیر تبلیغات الکی قرار نگیرید،

مریم حمزه ای بهترینه خودمم انجام دادم و خیلی راضیم. خیلی وسواسم برای همین خیلی تحقیق کردم قبل از انجام دادن ...

سلام میشه بگید که آیا میشه با میکروبلیدینگ نماز خوند یا نه؟

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مریم حمزه ای بهترینه خودمم انجام دادم و خیلی راضیم. خیلی وسواسم برای همین خیلی تحقیق کردم قبل از انجام دادن ...

میکروبلیدینگ رنگ رو میبره زیر پوست؟

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

کجا هستن؟ ماندگاری داشت؟

تهران چندتا شعبه دارن . کرج , شیراز و مشهدم همینطور. ماندگاریش خیلی خوبه اما باز به جنس پوست و مراقبت های بعدش هم بستگی داره من که بعد دو سال خیلی راضیم

این آدرس سایتشون داخلش همه اطلاعات مربوط به شعبه ها (آدرس , شماره تماس , نمونه کارای پیگمنترای هر شعبه , هزینه خدمات و....) موجود

https://maryamhamzei.com/

2790
2778
2791
2779
2792