2777
2789
عنوان

یعنی تموم شد دیگه‌؟!!

218 بازدید | 10 پست

دخترمو چندوقتی میشه از شیر باز کردمش س روز روزا ندادم شبا دادم بعد از3روز دیگه ندادم و تمام دو س شب واقعا اذییتم کرد خیلی. . . اما الان دوشبه اصلا اذییتم نمیکنه دیشب دیدم یکی داره بیدارم میکنه پاشدم دیدم دخترمه ازم ابمیوه خواست اوردم خورد خوابید یکم پیش باز بیدارشد رو اپن رو نشون داد یعنی ابمیوه باز خورد یکمم کیک خورد الان باز داره میخوابه . . . ولی پریشب اصلا بیدار نشد تا صبح ساعت8

دختری که تا صبح یه بند شیر میخورد باور نمیشه ک تموم شد گرچه هنوز سینه هام داخلش مثل توپ گرد گرد شدن اونو نمیدونم کی خوب میشن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الهی  چه دختر صبوری

واقعا خدا خیلی کمکم کرد خودم خیلی مریض بودم سرماخوردگی شدید. ب همراه تپش قلب و افسردگی گرفته بودم 10بار رفتم دکتر اونقدر التماس خدا و امام ها کردم اونا شفام دادن و به دخترم صبر دادن قربونشون بشم

نصف شب کیک و آبمیوه میخوره؟ دندوناش از بین میره ها  سعی کن عادتش بدی به آب  اگه بیدار م ...

فعلا اینجوری سر کرده چون تازه از شیر گرفتیم من خودم دوست ندارم بچه تنقلات بخوره ولی مجبورم. . . یکم بگذره شبا ک یبار بیدار شه اب میدم بهش مرسی

آبمیوه طبیعی که بد نیست . خیلی جاها هم میفروشن. 

چرا عزیزم

هر مدل چیزی که شیرین باشه مینای دندون رو از بین میبره.

حتی شیر مادر هم که میخورن شبا میگن روش آب بدید که هیچوقت نمیدیم.

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد

خداروشکر چه دختر خوبی داری الحمدلله😘

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️