2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 65 پست
لباسه    

نه گلم منظورم جنسیت بود دختروپسر

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برو دکتر تعیین جنسیت

دکتراهم که همشون یه رژیم غذایی میدن وتمام.

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

دنیا بیاد میشن ۸ سال😊

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
انشاءالله شما هم جنستون جور شه البته هر جور خدا براتون صلاح بدونه

مرسی خدااز زبونت بشنوه

دنیا بیاد میشن ۸ سال😊

خیلی خوبه اولی ازآب وگل دراومده

دکتراهم که همشون یه رژیم غذایی میدن وتمام.

نه اون‌ تاثیری نداره شاید ۵٪ ولی تاریخ تخمک‌گذاری میگن خیلی موثره

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
نه اون‌ تاثیری نداره شاید ۵٪ ولی تاریخ تخمک‌گذاری میگن خیلی موثره

یکی ازدوستام سربچه دوم رژیم وتاریخ تخمک گذاری رورعایت کرد ولی اونی که میخواست نشد

من یدونه دختر گل دارم 4نیم سالشه از بس سختی کشیدم که اصلا فکر بچه دومم نمیکنم

چراسختی عزیزم؟درکنارش شیرینی هم که فراوونه

خیلی خوبه اولی ازآب وگل دراومده

اررره .. اما همیشه میگم ایکاش اختلافشون کمتر بود .‌ همبازی میشدن 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
یکی ازدوستام سربچه دوم رژیم وتاریخ تخمک گذاری رورعایت کرد ولی اونی که میخواست نشد

واقعا؟! چه بد ولی چند تا از دوستای من تاریخ تخمک گذاری اقدام کردن پسر شد...البته خب صد در صد نیست دیگه

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.