2777
2789
عنوان

درد دل یک زائر

553 بازدید | 77 پست

من برای زیارت اومدم مشهد

واقعا گله دارم از فروشنده ها و تاکسیدارها

خیلی ظلم میکنند

خیلی نامردی میکنن

به خدا نود درصد مردم این مملکت اگر به جایی برسن یه جوری اختلاس میکنن که از این الانی ها بدتر باشه

امروز یه نفر و دیدم که برای ۱۰۰۰تومنی که می خاست باهاش دونات بخره مونده بود

این اخر‌ نامردی که بخای سر زائر امام رضا رو کلاه بزاری 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دونات رو متوجه نشدم جریان چی بود

یعنی اومد گفت اینا چنده

و نتونست بخره

هزار تومن تو جیبش نبود

بعدش اون فروشنده و تاکسی دار میان از این آدما پول روز میگیرن

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

خدایی این شهرای زائری تا ی مناسبتی میشه پول خون باباشون میخوان در بیارن ته نامردین چ فروشنده چ هتل دار😐

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

😐 بابا جانم اخه الان که تاکسیای اینترنتی هست خوب از اونا استفاده کنید والا ما خودمون که مشهدی ایم وضعمون همینه ، فروشنده اطراف حرمم که شرمنده نه همشون ها ولی اکثریت جون به جونشون کنی دزدن 😑 بعد دیگه اینکه ایشالله با خادما که مشکل نداشتی؟؟

دلم مشهد خواست 🙁

انشاالله بیاین به زودی 

😐 بابا جانم اخه الان که تاکسیای اینترنتی هست خوب از اونا استفاده کنید والا ما خودمون که مشهدی ایم و ...

اسنپ ها نمیان اکثرا 

نمی دونم چرا یه بار ۱۰مین الافم کرد

سلام من خودم که مشهدی هستم از 1880استفاده میکنم تاکسیهاگرون میگیرن اسنپ هم خوبه  مغازه دارها که کلا الان همه چیز گرونه زائر ومجاورهم نداره هتل رونمیدونم امافکر کنم همه شهرها همینه دیگه