2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم دوستم داره یا ن

784 بازدید | 57 پست

دخترعمو رو دوسش دارم، چن روز پیش تا نزدیکای عقد با ی پسره رفت،منتها سر قضیه مهریه..... بهم خورد 

قبل این قضایا،می دونست دوسش دارم،بش گفتم ک بت علاقه دارم.... بهم فرصت بده 

ضد و نقیض حرف زد، ینی دو.پهلو ک فرصت داشتیو،

اخرشم، گف من بت حسی ندارم 

حالا موندم ک چرا دو.پهلو حرف میزد، آیا دوسم داره،الان ک بهم خورده خواستگاری و عقدیش 

دوباره پا پیش بزارم یا ن 

ممنون میشم کمکم کنین

اسمتو خوندم یاد فیلم اغما افتادم ترسیدم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرصت داشتی یعنی ایکه منم خوشم میومده ازت

و نااااز

بعد چون داشته متاهل می‌شده رد کرده

الان دیگه یک ناز کشی کنی و منت کشی کنی و چند بار پاشنه درشونو از جا در بیاری 

جوابش مثبته

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

😅😅😅😅

والا سریع تاپیکو ترک کردم شب خواب نبینم😂😂ریپلی کردین اومدم ببینم چی گفتین

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
24 منم، اون 20

خب من الان تاپیکه قبلیتونو خوندم بنظرم کسی که بخاطر پول بره زنه کسه دیگه بشه اگه برین تو زندگی که سختی و فراز و نشیب داره و ممکنه شما نتونی نیازاشو تامین کنی میزاره میره

ولی اگه بازم خواستین اقدام کنین بزارین یه مدتی بگذره و بعد چون الان ممکنه ناراحت باشن یا عصبی و سره شما تلافی در بیاره و همچی از این بدترشه

البته این نظره منه خودتون میدونین

فرصت داشتی یعنی ایکه منم خوشم میومده ازت و نااااز بعد چون داشته متاهل می‌شده رد کرده الان دیگه یک ...

البته ناگفته نمونه یکم مشکلات خانوادگی م داریم باهم 

2790
2778
2791
2779
2792