2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یخچال اری چون خیلی فایده داره اما فایده ماهواره چیه که ما هم بریم اونا مثل یخچال تهیه کنیم.

فایده ماهواره اینکه ک مردا زودتر شلواراشون دوتا میشه😀😀😂😂😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
خب یخچال اری چون خیلی فایده داره اما فایده ماهواره چیه که ما هم بریم اونا مثل یخچال تهیه کنیم.

تلویزیون ایران افسردگی میاره چون همش گریه هست

من با ماهواره شاد میشم با اهنگاش با فیلماش هم سرگرم میشم

چرا شماها فک میکنین ماهواره یعنی چیزای بد

الان قرن ۲۱ هست حتی بچه ۱۰ ساله هم برای دیدن چیزای بد منتظر ماهواره نمیمونه با وجود این همه سایت ها و فیلمای بد توی اینترنت

I am a queen because I have a cute mad king
تلویزیون ایران افسردگی میاره چون همش گریه هست من با ماهواره شاد میشم با اهنگاش با فیلماش هم سرگرم م ...

خب کدوم فیلم های ماهواره ادم را شاد می کنه؟

فیلم های خیانتش یا فیلم های جنایی اون یا فیلم های مبتذل اون؟

خب ما که ماهواره نداریم خیلی هم شاد هستیم ولازم هم نیست ادم پای هرفیلمی از تلویزیون کشورمون بنشینه .عزیزم ما سوراخ دعا را گم کرده ایم شادی وارامش اوی فیلم های ماهواره نیست ارامش تنها تنها وصل شدن به بی نهایت است .

خب کدوم فیلم های ماهواره ادم را شاد می کنه؟ فیلم های خیانتش یا فیلم های جنایی اون یا فیلم های مبتذل ...

هرکسی عقایدی داره

شما ماهواره دوس نداری خب استفاده نکنین

من ماهواره دوس دارم استفاده میکنم

نیازی نیست باهم دعوا کنیم که عزیزم😘

اما راجع به عقاید خودم

من دوس دارم بشینم پای پی ام سی برقصم شاد باشم نه اینکه بشینم پای تیوی و گریه کنم

I am a queen because I have a cute mad king