2821
2789
عنوان

کمک نظر بدین

81 بازدید | 4 پست

سلام دوستان

من یه کیست کوچیک دارم توی تخمدان سمت چپم و برای درمانش یه ماه دوفاستون خوردم ولی دیگ سونو ندادم که ببینم رفع شده یانه؟؟

بیشترین زمانی که دورم طول کشیده ۳۳ روز بود تو اون دوره هم من دارو مصرف میکردم

ولی این ماه هیچ دارویی مصرف نکردم دورم ۳۵ روز شده

تو ۳۲ روز بیبی چک زدم منفی بود

به نظرتون امکان بارداریم هست؟؟؟

خیلی استرس دارم دلم نمیاد هم برم آزمایش بدم احساس میکنم امید الکیه

دارم دیوونه میشم از فکر

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
آز بده که اگر باردار نبودی بری دکتر

زیر نظر دکترم تنبلی تخمدان دارم

یعنی با تنبلی امکان بارداری نیس؟؟؟

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره من چند نفر دیدم انشالله که شما هم ی بچه سالم و صالح تو راه داری

ممنون عزیزم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792