2777
2789
عنوان

یه سوال مهم؟؟؟

185 بازدید | 15 پست

با گوشیه داداشم امروز یه عالمه عکس انداختیم بعد ازظهر که میخواستیم دوباره عکس بگیریم دوربینش کار نمیکرد یعنی دوربین باز میشد ولی صفحه تاریک بود و اصلا عمل نمیکرد ... خیلی ناراجتش شدم الان اومدم خونه ولی از غصه ی گوشبش خوابم نمیبره هممون گوشی داشتیم ولی گوشیه داداشم یه چیز محشریه و خیلی ناز عکس مینداخت یعنی به نظر شما چی شده ؟؟؟

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حافظه اش پر نبوده؟

نه آخه گوشیش126 گیگ حافظه داره 

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
چشمش زدین😐

منم به داداشم همینو گفتم آخه یکدفعه اینطوری شد البته نذاشتیم کسی چیزی بفهمه گفتم شاید تا فردا مشکلش برطرف بشه

شاید ی سوکت داره اون قطع شده یا ال سی دی ش سوخته . با هدست امتحان کنه موسیقی  پلی میکنع؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
بازم از قسمت ستینگ یه چک بکنه چون گوشی منم وقتی حافظه اش پر میشه همینجوری میشه

میشه دقیقا بگین قسمت ستینگ کجاست وچه جوری متوجه میشه ؟؟؟منظوراون تنظیماتش هست

مذل گوشیش رو بگو بپرسم

گوشیش نوت 9 هست از ناراحتی خوابم نمیره میشه بگین چکارش کنه 

مشکل نرم افزاری  تازگی ها اپیدیتش نکردین احیانا؟

مرسی الان بهش پیام دادم گفت درست شد ممنون از راهنمایتون