2777
2789
عنوان

اقدام

87 بازدید | 9 پست

خانمایی که اقدامین، یا باردارین، حالتون چطوریه؟ علائم دارین؟ من یه هفتس اقدامم، حس میکنم پوستم فقط خوب شده😂کی بی‌بی چک بزنم معلوم میشه باردارم، یااگه باردار نبودم پریودم نشدم چیکارکنم بیاین راهنمایی کنین منو لدفن

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی هفته که چیزی نیس من ی هفته از پری گذشته تواقدامم بودم نمیرم بی بی بزنم میگم بازم صبرکنم  او ...

عجول نیستم، فقط میخوام بدونم علائم نباید اشته باشم؟ 

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

خخخ ، منم اسفند اقدام بودم هزار جور علائم هم داشتم  ولی پریود شدم .  فکرتو درگیرش نکن & ...

برات صلوات فرستادم شمام برا من بفرست😘

باشه گلم .  من یه دختر 5 ساله دارم .  من سر دومی قبل بارداری دکتر نرفتم ،؟ شما رفتی ؟

اره بهم فولیک اسیددادفقط