2777
2789
عنوان

لیزر لک صورت

4026 بازدید | 7 پست

سلام خانمها من روی گونه هام لک داره از بارداریه و میکرودرم که عمیق شدن هرچی دکتررفتم لکهام نرفت با کرم هایی که میدن دکتر میگه اگه نرفت لیزر کنم ...لیزر هم نمیتونم بکنم پوستم نازکه میترسم بدتر برگردن...تو عید خیلی مشخص بودن خیلیا بم‌گفتن خجالت می کشم از صورتم تو فامیل شوهر که عید همه دیدنم و به روم می آوردن😫😒خیلی اعتماد به نفسم پایین اومده ...شوهرمم همش غر میزنه از صورتم که لک داره ..تروخدا تجربه لیزر لک نداشتید؟؟یا ماسکی چیزی که صد لک باشه؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

وای عزیزم دستم به دلت می رسه منم همین مشکل دارم 

چند سال پیش قرص ال دی خوردم آمد 

دیگه نرفت که نرفت ...البته الان بازدارم ولی زیاد نشده ...دکتر رفتم ول میکنم بیشتر میشه اصلا داغون شدم 

انقد غصه می خورم پوستم مث گل بود لکه های پراکنده الکی افتاد گوشه گونه هام ....

دیگه خیلی ها دیدم لیزر جواب نگرفتن اصلا نرفتم ترس از بدتر شدن ....چون کرم میزنم کسی متوجه نمیشه اما از نزدیک بدون آرایش قشنگ مشخصه ....

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رنگ پوستت روشنه یا تیره؟؟فقط لک بارداریه یا لک جوشم هست؟؟قبل بارداری پوستت لک نداشت؟؟و این که کرم پو ...

رنگ پوستم گندمی روشنه و لک جوش نیستن لک بارداری هستن قبلش پوستم عالی بود صاف صاف و بدون لک ....با کرم پودر هم مشخص هستند کامل پوشیده نمیشن

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

منم پوستم ناحیه پیشانی و روی گونه هام پره کک و مک بود ولی با انجام پیلینگ هالیوودی تو یه تک جلسه میتونم بگم ۸۰ درصد لک ها رفت و پوستم روشن تر هم شد خیلی راضی بودم از کلینیک و خانم دکتر عباسی.

شماره دکترمو میزارم برات کارش عالیه ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶.